Resultatet af min plante-dag

image

Min så-og-plante-dag gav nogenlunde pote og jeg kan i dag glædes over både nye og genoplivede blomster og planter. Nogle af frøene kom aldrig op, andre kom i overflod. Den eneste slags der kom op til min forhåbentlig, kommende urtehave var Citronbasilikaen, de andre to – Pebermynte og Stevia – gav op allerede før de begyndte.

Stueblomsten som jeg klippede helt i bund (den så tosset ud!) er simpelthen kommet så pænt tilbage! Den kan jeg godt være bekendt at stille frem igen.

Og mine Agapanthus! I did it! Man kan vel godt sige, at de ikke helt ligner dem fra vores have endnu, men alle børn i begyndelsen. De ligner mest små, spæde græsstrå, men den er vist god nok ifølge det jeg har læst på nettet. Nu har jeg plantet dem sammen i en lidt større krukke, og nu ser de om muligt endnu mindre og søllede ud! Måske må de have lov at bo indenfor i sommer for at give dem de absolut bedste betingelser for at blive store og stærke…

image
Tomater har jeg også fået sået, og det var så dem der kom i stor mængde. Jeg kan slet ikke bruge dem alle sammen da jeg kun har to kasser med plantesække til dem i her i sommer, men jeg kender nogen der vil blive glade for at modtage et par stykker. Blandt andet min søde nabo. Vi bytter tit og ofte ikke bare planter og frø, men også strikkeopskrifter samt kager og boller når der bliver bagt :-) Til forskel fra sidste år, tror (og håber) jeg at jeg købt en sort der er lidt mere robust og godt kan klare at stå på friland. Sidste år nussede jeg simpelthen så meget om dem i lang tid, men lige så snart de kom ud i den rigtige verden, gav de op.

image

2 comments

  1. Bella says:

    Hvor spændende — og flot! Dine anstrengelser har båret frugt, og det er så bekræftende at bringe planter til liv. Jeg glæder mig på dine vegne :-)

    • Aargang73 says:

      Ja, er det ikke livsbekræftende, Bella? :-) Du kender jo godt følelsen i forbindelse med dine flotte GW’er. Selv om de ser helt håbløse ud, så er der tit liv et eller andet sted som er værd at arbejde videre med. God weekend!

Skriv et svar