Om mig bag bloggen

Aargang 73 - en livsstilsblog for voksne kvinder

Jeg læste en gang en blog, som handler om, hvordan man laver en blog. Et godt råd man fik med på vejen, var at man skulle vælge et område bloggen skulle handle om så at den ikke blev for usammenhængende. Jeg startede så en træningblog, skrev flittigt i noget tid men mistede hurtig gejsten. Startede i stedet på en DIY blog omkring mine sy og strikkeprojekter, mistede også her hurtig interessen og inspirationen at skrive. Det samme skete med min madblog. Problemet er nok, at jeg ikke brænder totalt igennem for en enkelt ting, men at jeg har mange vidt forskellige interesser. Derfor har jeg nu valgt at trodse det gode råd og bare skrive løs om det jeg har lyst til lige for stunden. Udover styrketræning & løb, syning & strikning og sund madlavning kan jeg også godt lide at arbejde i haven, lave yoga, cykle mountainbike, læse – både skønlitteratur og faglitteratur. Jeg synes det er spændende med indretning, elsker at rejse, møde mennesker og sidst men ikke mindst være sammen med venner og med min familie.

I efteråret 2014 fik jeg en mindre depression og var sygemeldt et par måneder. Det var en tid hvor jeg tænkte rigtig meget over mit liv, begyndte for alvor at tvivle på om jeg var det rigtige sted. Om jeg prioriterede på den rigtige måde. Om jeg egentlig lavede det, jeg gerne ville. Forvirringen satte gang i en masse nye projekter og et af dem, var denne blog. I dag, har jeg svært at undvære den ventil som bloggen er blevet for mig. Jeg har fået svar på mange af mine spørgsmål, men spekulerer til tider stadigvæk over nogen af dem. Jeg har altid elsket at skrive. Som ung skrev jeg dagbøger, historier og brev, men tiderne skifter og jeg har de sidste mange år hverken skrevet historier eller brev. Dagbogen og bloggen holder jeg nu fast i.

Aargang73 er hverken en træningsblog, en DIY blog, en interiørblog, en haveblog eller en madblog. Aargang73 er blevet en blog om livet – om mit liv – hvor jeg deler med af både rejser, bolig og have, opskrifter, min hverdag og af mig selv. Jeg håber du vil læse med.

Du kan følge mig på Bloglovin’, hvis du vil have en besked når der er noget nyt at læse på bloggen.

8 comments

 1. Lilly says:

  Ak ja, gode råd er der nok af ‘derude’…men det vigtigste er jo nok bare at følge sit hjerte, hvilket det heldigvis lader til, du nu endelig har rigtig godt gang i 🙂

  Dejligt! Og spændende med alle dine mange nye projekter – og ikke mindst hvorhen de med tiden fører dig og dit liv. Uanset er det vigtigste jo, at du trives nu og her i det du gør!

  Glæder mig til at følge lidt mere aktivt med i din blog! Har netop linket til dig ‘hos mig’ – KH Lilly

  • Årgang37 says:

   Kære Lilly,
   Hvor dejligt, at ‘se’ dig her inde! Ja, jeg forsøger at følge mit hjerte angående mange ting lige for tiden. Det er tid tider ikke så nemt, men jeg tror, det kræver lidt træning 😉 Jeg trives dog med det jeg gør her og nu, for det meste… Dejlig at du linket hertil fra din blog. Som du kan se, figurerer din side også her hos mig på listen over blogs jeg følger. Kh

 2. Cille says:

  Hvor kunne jeg dog overraskende meget genkende mig selv i ovenstående. Fx – brænder ikke igennem på ét specifikt område i livet, som fylder SÅ meget at det alene kan trække en blog (eller et liv, om man vil). Og dine spørgsmål; Jeg er snotforvirret omkring hvad jeg vil med livet, er jeg det rigtige sted? Prioriterer jeg på den rigtige måde? Laver jeg det, jeg gerne vil?
  – de var også spot on på mig. Måske det er sådan, når man (nærmer sig) er 40…

  • Aargang73 says:

   Ja, Cille, jeg tror du har helt ret i at det er typiske tanker og følelser når man er omkring de 40. Der er man ca. midt i livet (forhåbentlig) og det er nok derfor man laver en form for status. Min læge fortalte mig en gang, at han får enormt mange henvendelser fra kvinder i vores alder med lige nøjagtig disse tanker. Jeg håber da inderligt, at jeg enten finder den rette hylde (snart) eller i det mindste finder ud af, at jeg allerede er det rigtige sted.

 3. Anja says:

  Åh ja – Jeg kan vist ikke tilføje så meget andet! Det kunne næsten være mig du beskrev 🙂

  Min egen blog er også en blandet landhandel af det der optager mig lige pt. Synes det er i perioder det ene fylder mere end det andet.

  Som 40 årig fik jeg et stresssammenbrud med deraf følgende depression og angst og mange måneders sygemelding – hvilket fik mig til at tage mit liv op til grundig revision.

  Ved ikke, om jeg helt er, hvor jeg skal være endnu – men det kommer 🙂

  Som tilføjelse til det med bloggen, kan jeg allerbedst lide de blandede blogge som din. For mig, kan de mere målrettede blogge godt blive lidt for kedelige 🙂

  Kh. Anja, årgang 72

  • Aargang73 says:

   Kære Anja,
   Ja, det lyder som om vores historier ligner meget hinanden – og vores blogs også 🙂 Præcis som på din blog, skifter indholdet på min blog meget efter hvad som optager mig for stunden og det ender naturligvis i en blandet landhandel! Men jeg kan godt lide at skrive på den måde og risikon for at løbe tør for inspiration, er ikke så stor. Jeg er glad for at du fandt vejen her over, og jeg er rigtig glad for, at jeg pludselig fandt Eponas Dagbog!

 4. Karin says:

  Kære Årgang73

  Jeg har skudt med spredehagl på min blog, Det er præcis det der rør sig, betyder noget for mig i det øjeblik mit indlæg bliver skrevet. Og tager jeg et kig hen over dem jeg følger, så har de valgt det samme, altså skrive om det der betyder noget lige i øjeblikket.
  En dag var der en plugin med i opdateringerne, en der fortalte om mit indlæg var læsbart og sat korrekt op, havde for mange ord i diverse afsnit, om der var overskrifter etc. Kunne får rød gul og grøn, den grønne var umuligt for mig at få, derfor slettede jeg den igen. Jeg vil hellere være min egen, og gøre som jeg gør.
  Faldt over dig via Catarina.
  Glæder mig til at følge dig.

  • Aargang73 says:

   Kære Karin, jeg skriver også fra hjertet og om det der føles vigtig for stunden. Det er den bedste måde at kunne skrive frit, synes jeg. Jeg tænker, at det plugin du haft på din blog, var for at hjælpe dig med søgeoptimeringen (så at din blog kan findes igennem Google). Men det er jo skønt, at du bare skriver i øst og i vest om alt det du har lyst til her og nu. Er det ikke også den bedste måde at få en ‘ærlig blog’ på? Jeg er glad for at du har funden vejen hertil. Kh Malin

Skriv et svar