Lidt linklove og et stort tak!

Jeg ved godt, der er mange af os der blogger, der slet ikke går op i det med statistik. Selv synes jeg det er spændende. Jeg synes det er sjovt at se ‘hvem I er’, hvor I bor, hvor gamle I er, hvilken slags indlæg I bedst kan lide, hvor længe I bliver på siden, hvor mange indlæg I læser, når I er her og hvordan I fandt hertil.Mange af jer er faste læsere, men jeg kan se, at ca. en fjerdedel af dem af jer der kigger forbi, er nye læsere. I finder vejen hertil fra Google og fra Instagram, men fremfor alt finder I hertil igennem andre blogs. Dette indlæg er ‘dedikeret’ til alle jer, der sender trafik her over og forhåbentlig, kan jeg sende lidt trafik tilbage til jer igennem dette indlæg.

Jeg har trukket en analyse i Google analytics over hvilke sider der har sendt mest trafik til min blog i løbet af de sidste 6 måneder. Jeg har sammenlignet med et andet program, og selv om tallenene er lidt forskellige, er rækkefølgen den sammen. Jeg tæller ned fra femte til første ‘plads’… 🙂

På plads nr. 5 – Pia fra Fifty Fabulous

På en femte plads ligger skønne Pia fra Fifty Fabulous. Pia skriver til modne kvinder og blogger lidt om det samme som jeg selv gør, meget varierende. Hun er så heldig at hun ofte kan få lov at fortælle om sine rejser omkring i verden, da hun rejser rigtig meget. Så hvis du har lyst at følge med på en tur til Rio eller Las Vegas, eller blot på en smuttur til Mallorca, kan jeg godt anbefale dig at kigge forbi hendes blog. Hun skriver også om bolig og bøger og om livet generelt. En gang imellem deler hun også lækre opskrifter og skønhedstips på bloggen. Pia er en af de fire bloggere jeg har indgået et samarbejde omkring værtindegaver med ❤.

Plads nr. 4 – Bella fra Bellas Bedrifter

Bellas fra Bellas bedrifter kommer ind på en velfortjent 4. plads. Hendes blog var en af de første jeg begyndte at følge og hun er en af dem der virkelig lykkes med at holde en rød tråd igennem bloggen med hendes fremstilling af smykker og andre kreative projekter. Fremfor alt bruger hun en fantastisk smuk teknik med at sy ferskvandsperler – en af de teknikker der står på min projekt-what-to-do-liste. Bella er en af dem i Blogland jeg føler jeg kender, selv om jeg aldrig har mødt hende ❤.

Plads nr. 3 – Mette fra Hvis vinden vender

På plads nummer 3; Mette fra Hvis vinden vender. For 10 år siden vågnede hun op med en mærkelig summen i kroppen – 14 dage senere havde hun fået diagnosen Sklerose. Mette skriver på bloggen om livet som mor til 2 børn, men hun kommer her ikke så meget ind på alt det omkring sygdommen – det gør hun derimod på MS Bloggen.  Jeg beundrer Mettes måde at takle livet på og hendes måde at fokusere på det positive ❤ og jeg nyder at følge med i hendes hverdag.

Plads nr. 2 – Jane fra Project Handmade

På en 2. plads kommer Jane med bloggen Project Handmade. Jeg har skrevet om hendes blog før, da det er en af mine absolutte favoritter. Jane skriver om det med at leve minimalistisk og om at genbruge og sy sit eget tøj. For mig er hun en utrolig inspirationskilde! Hun skriver ikke så ofte, som jeg havde ønsket ❤ men er heldigvis ret aktiv på Instagram.

På plads nr. 1 – Birgitte fra Livet på Vestegnen

På en klar 1. plads ligger Birgitte fra Livet på Vestegnen – og hvis ikke jeg tager fejl, kommer det fuldstændig bag på hende selv. Hun har nemlig fortalt en gang, at hun ikke går så meget op i det med statistik men med al den trafik hun sender herover, må det betyde at hun selv har en hel del trafik. Så uanset om du er interesseret af statistik eller ej, Birgitte, så må det være skønt at vide, du har så mange der følger med ❤. Hvis ikke du kender Birgittes blog, så kig lige forbi. Hun har blogget i 7 år og skriver næsten dagligt om stort og småt – opture og nedture. Hun formår at skrive på en måde, hvor man føler, man kender hende. Altid skønt med veninder – virtuelle eller ej 🙂 (Billedet har jeg fået lov at låne fra Birgittes egen blog).

Tak til jer fem og til alle jer andre der sender læsere den her vej. Og tak til alle skønne blogs der ude, der giver mig så mange timers underholdning og hygge!

10 comments

 1. Birgitte B says:

  Næææh, er jeg nr. 1?!! Ja, det kommer godt nok bag på mig. Men jeg er glad for at mine læsere også hopper over til dig 🙂 for det har de absolut fortjent.
  Tak for de fine ord kære Malin – jeg blev en lille smule rørt (det er kommet med alderen) over din fine anbefaling.
  Knus Birgitte

  • Aargang73 says:

   Jeg tænkte nok, det ville komme lidt bag på dig, Birgitte, men dejligt, hvis jeg kunne gøre dig en lille smule rørt. Jeg kender godt det med at have følelserne helt udenpå tøjet – det kommer med alderen, som du skriver. Dejligt også, hvis jeg kan sende nogle læsere retur til dig, det er jo sjovest at skrive, når der er nogen der læser med. Knus Malin

 2. Catarina says:

  Sikke en fin liste bloggere som sender dig trafik. 🙂 Dem må jeg vist heller få tjekket ud, da jeg endnu ikke er stød på dem.

  Jeg er også lidt af en tal-nørd og ved præcis hvilke indlæg som havner højt oppe og hvilke som ikke gør, men jeg skriver ikke bloggen ud fra den viden. Jeg skriver det jeg har lyst til. Hvor mine læsere kommer fra ved jeg også og topscoreren hos mig er; Claus Dalby.

  Noget jeg også går op i på min blog, er at bruge mine egne billeder og ikke hente dem på gratis-billede sider på nettet, du og mange andre gør. Jeg synes, de er med til at gøre min blog mere mig – men det er nok fordi jeg er mere visuel i min tankegang, da jeg jo ikke er en god skribent.

  Tak for at dele 5 fem blogs med os andre, det er altid dejligt med ny inspiration/læsning. 🙂

  Fortsat god Pinse til dig og dine læsere.

  • Aargang73 says:

   Kære Catarina, Dejligt hvis du ved hjælp af listen fandt nogle nye blogs! Jeg kan varmt anbefale dem alle fem. Jeg vil faktisk også helst bruge mine egne billeder på bloggen, og 90% af billederne er mine egne. Men det sker, jeg låner billeder, hvis jeg selv ikke har nogen der passer ind til indlægget. For mig er det også meget vigtig at billederne er pæne/smukke, og derfor vil jeg nogen gang hellere bruge andres end dem jeg selv har til rådighed. Knus Malin

 3. Bella says:

  Søde Malin! Tak for din omtale af bloggen. Jeg blev så glad og rørt! Jeg føler også at jeg kender dig selvom, at vi aldrig har mødt hinanden. Og måske vi har mødt hinanden uden at vide det, for vi arbejder jo ret tæt på hinanden — i hvert fald indtil videre, for det er jo snart slut for mit vedkommende. Men bloggen stopper jeg ikke med, så i det fællesskab kan vi altid mødes.
  Pas på dig selv, og glæd dig hver dag over alt det der er at glæde sig over 🙂
  Mange knus, Bella

  • Aargang73 says:

   Kære Bella, ja tænk om vi måske har mødt hinanden der ude på parkeringspladsen 🙂 Jeg er glad for at du har planer om at skrive videre på bloggen – så ved jeg hvor jeg kan finde dig. Tak for dine søde ord. Pas godt på dig selv, du også. Knus

 4. Karin says:

  Jeg er så ikke den der går op i statistik, trods jeg er en talnørd. Jeg har mine grunde til at vælge det fra.
  Dog er det interessant at se hvad der sker hos dig, følger 1 af de 5. set en anden på min færden rundt, så vil tjekke de 3 jeg ikke har set.

  • Aargang73 says:

   Kære Karin, jeg er glad for at du fandt et par nye blogs at ‘tjekke ud’ – forhåbentlig er der nogle du også kan lide. Jeg tror også jeg ved, hvilken af de fem du følger 😉

 5. Bettina says:

  Sikke et fint og hyggeligt indlæg 🙂
  Jeg vil da helt sikkert tjekke disse blogs ud. Dejligt at de sender trafik din vej. Det med trafik er ret spændene ja – jeg har netop fået installeret Google Analytics på min nye blog, så er spændt på at lære programmet at kende og i højere grad se hvor trafikken kommer fra 😃
  Rigtig god torsdag 🙂

  • Aargang73 says:

   Hej Bettina, Hvor spændende med din Google Analytics – det er sjovt at se hvor trafikken kommer fra. Jeg kunne i øvrigt se, du er flyttet til eget domæne. Jeg er spændt på at se din nye side, kigger snart forbi. Kh Malin

Skriv et svar