Rydder op og rydder ud

imageJeg er stadig i gang med den store oprydning  her hjemme – jeg har skam ikke opgivet endnu! Jeg tager et par små projekter hver dag og stille og rolig bliver garagen fyldt med sække der skal til genbrugspladsen og genbrugsbutikken.

Søndag blev det kørt ikke mindre en 2 ture til genbrugspladsen. Jeg fik pludselig hjælp af sønnike der åbenbart blev motiveret og gik fuldstændig amok på sit værelse. Alt det ragelse han gemt på!! Tror det røg i hvert fald 10 sko kasser – hvor kom de lige fra?!

Skokasserne røg selvfølgelig til genbrugspladsen men der er også en masse tøj, spil, computerspil, bøger og film der skal videre til Kirkens Korshær og forhåbentlig give glæde et andet sted.

Det er ikke alle dage, det er lige nemt at komme i gang, men så snart jeg er kommet i gang, så er det faktisk ret hyggeligt. Og energigivende! Jeg er så småt startet med oprydningen af tøj og i går tog jeg fat i kategorien ‘bluse’. Halvdelen er sorteret fra (jeg må hellere skynde mig af sted med den sæk, før jeg begynder at blive blød igen) og resten er lagt på plads efter Marie Kondo’s principper (jeg sprang dog over den del med at “tale med tøjet”).

Jeg elsker at have orden i mine tøjskuffer, men døjer med at holde det. Efter Marie Kondo’s anbefaling har jeg nu stillet mine bluse på højkant. Nu kan jeg se, hvad der er i skuffen og umiddelbart skulle der ikke være nogen fare for rod. Skuffen med træningstøj er lige så pæn og herfra regner jeg med at arbejde mig igennem resten af skufferne.

De dage hvor energien er helt i bund, kan man jo vælge helt små projekter såsom neglelak, armbånd, hårprodukter, ugeblade eller vaser. Man kan jo vælge at lave kategorierne så små eller store som man selv ønsker.

4 comments

Skriv et svar