Velkommen november

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så tager vi hul på en ny måned. November. Den er nok ikke manges livret; mørke, kulde, blæst og regn – men det er alligevel noget over november. Synes jeg. Der er i skrivende stund stadig smukke blad på træerne og den kommende uge lover en del sol – fantastiske betingelser for en lang gåtur i frisk luft. De lover også lidt regn og faktisk også sne – perfekt for en aften i sofaen med strikketøj og stearinlys i vinduet. Som lige nu…Der er nogen ting jeg SKAL og der er nogen ting jeg VIL prioritere den kommende måned. Jeg vil prioritere at bruge min tid på ting jeg godt kan lide at lave.

  • Jeg skal have de sidste (mange) detaljer indenfor rejsen klar! Der er mangler mange løse ender og de sidste ting der skal på plads, er både bøvlede og tidskrævende så der skal en dyb indånding til. Men vi rejser i midten af december, så opgaverne kan ikke skubbes meget længere.
  • Jeg vil prioritere at komme ud i naturen. Afsætte tid til lange gåture – noget der gør underværker for mit humør. De skal planlægges da det nu begynder at blive mørkt når man kommer hjem om eftermiddagen og de skal plottes ind i kalenderen på lige fod med andre aftaler.
  • Jeg vil også finde tiden til at komme ud og fotografere og det kan jo fint kombineres med mine lange gåture. Jeg nyder at fotografere igen og er begyndt at se omverden i “motiver”. Glæden når det lykkes at tage et godt billede, er enormt stor. På et tidspunkt vil jeg dygtiggøre mig, måske tilmelde mig et kursus, men det bliver ikke i november måned.
  • Jeg kan glæde mig til en hel del sociale arrangementer den kommende måned. Udover spisning med flere hold venner og familie, skal jeg også have en aften sammen med kollegaerne. 18 bliver vi til spisning og mavedans – det skal nok blive festligt! To hverdags-aftener er bookede med veninder og spændende foredrag på Folkeuniversitet med ’tilhørende’ spisning. At være sammen med gode venner, gør mig glad i låget og det er noget jeg forsøger at prioritere.
  • Jeg har så mange påbegyndte krea-projekter som aldrig bliver færdige og eftersom jeg altid starter op i nye projekter, er oddsene for at nogensinde få afsluttet nogen af de tidligere, små. Jeg har to projekter som jeg vil have væk fra bunken og jeg har sat som mål at de skal blive færdige i november (uhhh… har på fornemmelsen at jeg ikke kan holde mig på måtten og starter nye projekter i stedet for…) Det er et hækle-projekt og et sy-projekt, begge til samme modtager; en lille pige hvis mor og far er flygtet fra Syrien.

Nu vil jeg hækle videre på tæppet til den lille pige. Selv om november lige er startet, mangler der stadig mange firkanter!

3 comments

  1. Birgitte B says:

    Du tager virkelig flotte billeder og jeg tror, du vil have stor glæde af en eller anden form for kursus. Håber du når det, måske i 2017? kh. Birgitte

Skriv et svar