De små ting i livet…

 

image

Eftersom vi ikke rigtig har ferie i sommer (kun en uge da vi sparer op til en måned i Sydamerika i vinter) prøver vi på at nyde sommeren og hinanden på de tidspunkter hvor vi har fri. Og i nærheden af hvor vi bor.

De to store har travlt med deres i form af kæresteture og Nibefestival men lillebror skal helst også få noget godt ud af sommeren. Den første uge er gået fint og de dage hvor vi har arbejdet, har han haft aftaler med vennerne. Mine to ugentlige fridage og nogle af aftnene har vi brugt sammen. Vi har turistet i vores egen by, og det er ikke så ringe endda! Det har jo ikke rigtig været vejr til en strandtur endnu, men oplagt til både museum, minigolf, en tur i Universitarium og et par frokoster på et tæppe med madpakker. Og vi nyder det! En aftendukkert i Limfjorden er det også blevet til (dog ikke for mit vedkommende – nogen skal jo passe på tøjet).

image

I dag har faren i huset planeret en fisketur og jeg sidder lige nu på den smukkeste spot ved en å i en bøgeskov i Sæby. Det er ærgerligt, I ikke kan høre vandet der stille løber ned i åen… For mig er det her ren terapi. Jeg keder mig ikke. Jeg lader gerne de andre to om at stå med fiskestangen jeg nyder at bare få lov at VÆRE her ved lyden af vand, fuglesang og til og fra af regndråber i træerne. Trækronerne er så tætte at jeg ikke får en dråbe på mig! Hvis ikke jeg er helt galt på den, er der en hel “flok” kantareller på den anden side af åen. Sidder og spekulerer over, hvordan jeg kommer derovre…

image

Livet er sgu dejligt!

This entry was posted in Hverdag.

5 comments

 1. www.skøreliv.dk says:

  Lyden af vand er virkelig terapeutisk og livsbekræftende! Elsker det, også især i bølgeversionen. Også lyden af regn, faktisk… Jeg hører ikke så godt, og nogle gange, når jeg bliver angst over at miste al min hørelse, er det ofte angsten for aldrig igen at høre lyden af vand, der tager pippet fra mig.

  • Aargang73 says:

   Ja, lyden af vand i alle afskygninger er helt fantastisk og som du påpeger; lyden af bølgerne er noget helt særligt! Jeg kan godt forstå din angst over at aldrig mere høre lyden af vand, det og lyden af mine børns grin, er nok det jeg ville savne mest. Vi må håbe, det ikke sker for nogen af os <3

 2. Birgitte B says:

  Åh hvor lyder det bare hyggeligt. Vi skal helt klart være bedre, til at bruge vores egen by/natur :-) og hvor lyder Sydamerika spændende. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Ja, det er nok sundt nok at en gang imellem være turist i sin egen by. Det må jo være en eller anden grund til, byen vrimler af Nordmænd ;-)

Skriv et svar