Ikke græde over spildt rødvin

vin

Vi havde gæster i weekenden, mange gæster, og der var købt rigeligt ind, også af rødvin. Jeg har dog en lidt dårlig vane at åbne for mange flasker ad gangen, hvilket resulterer i mange halvtomme flasker. Denne gang, ingen undtagelse. Da jeg ikke selv drikker ret meget vin, ved jeg sjældent hvad jeg skal gøre af det.Som bekendt, bryder jeg mig ikke om at smide mad – eller dryk – ud. Jeg puttede papir-muffins-forme i min muffins-form af metal og hældte det resterende vin op og smed det ind i fryseren. Der er ca. 1. dl rødvin i hver form, som kan bruges til madlavning. ‘Vin-muffinene’ (det hedder ‘muffinene’ i flertal, bestemt form – jeg har slået det op :-) ) var meget nemme at få ud af formene.

Måske er jeg ikke den første, der har fundet på dette, men nu har jeg i hvert fald genopfundet idéen, hvis der er nogen der kan bruge den.

4 comments

  1. Lilly says:

    Sikke en god idé!!
    Vi har dog sjældent rødvinrester til overs, som vi ikke nemt selv kan komme til livs ;-) HAHAHAHA! ;-)

Skriv et svar