Aargang73 i går, i dag og i morgen

Det går lidt trægt med at skrive på bloggen lige for tiden og der er langt mellem indlæggene. Det er egentlig ikke for at jeg mangler noget at skrive om, og jeg kan nok også finde tiden til det, det har snarere været det, at jeg har gået rundt og syslet med nogle tanker omkring fremtiden på bloggen.

Min blog har altid været en blandet landhandel og det vil den nok altid være ved med at være. Sådan er jeg også selv som person; en ‘blandet landhandel’ med mange interesser og mange tanker omkring livet. Men det er vigtig for mig, at det jeg skriver om på en eller anden måde giver mening. Både for jer og for mig selv. Jeg har også gjort mig nogle tanker omkring de blogs jeg selv holder af at læse, tænkt over hvad det er med disse blogs som gør at jeg kommer tilbage og rent faktisk glæder mig til deres næste indlæg. Hvad har disse blogs, og fremfor alt; hvad har disse indlæg, tilfælles?

Når jeg kigger tilbage på mine egne indlæg (som efter hånden er blevet til 239) kan jeg tydelig mærke, hvilke af dem som giver mest mening for mig. Jeg kan også se, at det er lige disse indlæg som har flest besøg, og det er jo positivt. Meget af det jeg har skrevet den sidste tid ligger upubliceret som en kladde, da jeg kan mærke, at jeg ikke rammer rigtig. Måske vælger jeg en dag at publicere dem, men lige nu, vil jeg forsøge at være ‘mig selv tro’ og holde fast i denne følelse.

Bloggen vil stadig være en blandet biks, men i stedet for at skrive i øst og i vest, tror jeg, at jeg (måske) har fundet en rød tråd. Tiden må vise, om jeg kan holde mig på snoren. Jeg vil ikke afsløre mere, måske vil I ikke engang opdage, at jeg drejer i en bestemt retning. Måske går det helt sport i at gætte, hvilken retning jeg tager 🙂

13 comments

 1. Anja says:

  Uanset hvad og hvordan, glæder jeg mig forsat til at følge med 🙂 Synes du har en dejlig blog her 🙂
  Men kender godt selv til tvivlen og eftertanken omkring bloggeriet: Hvad er det man vil med det? Hvilken retning skal det hele tage? Osv, osv …

  • Aargang73 says:

   DET er jeg s_u glad for, Anja. Jeg er så glad for at du læser med og for at du med dine kommentarer er med til at gøre bloggen mere levende. Jeg er også vildt med din blog og du er virkelig en stor inspirationskilde for mig på mange måder! Du har lige nøjagtig den ‘røde tråd’ igennem din blog, som jeg efterlyser i min egen ❤️.

   • Anja says:

    Mange, mange tak Malin. Bliver helt rørt over de søde ord <3
    Uanset, hvor meget man blogger for sin egen skyld, og det gør jeg, også (!) er det alligevel skønt at blive anerkendt for det man laver. For ikke at nævne, som du selv er inde på, samspillet i kommentarfeltet, som er med til at gøre bloggen levende.
    Jeg synes jo din blog er skøn som den er – blandet! Men jeg er sikker på du finder den vej du ønsker at gå. Pøj pøj <3

 2. Karin says:

  Det bliver spændende at følge din røde tråd/snor.
  Jeg er selv til den blandede landhandel, og ved godt besøgstallet kan variere når emnerne er så variereret.
  Jeg er slev fyldt op med indlæg, for dem ikke skrevet færdig, og gemmer dem så i min dagbog, eller sletter dem.
  God dag til dig.

  • Aargang73 says:

   Ja, sådan en blog kan være en rigtig god dagbog. Man skal bare huske at ikke publicere, hvis den bliver alt for privat 🙂 Jeg kan slet ikke undgå at lave en blandet blog, da jeg hurtigt ville komme til at kede mig, hvis jeg skulle holde mig på en alt for lige snor. Så blandet landhandel, vil det også blive fremover men måske med indlæg der hænger lidt mere sammen. Nu må vi se ❤️

 3. Birgitte B says:

  Jeg glæder mig til hvert indlæg herinde. Selv om jeg ikke altid får kommenteret, så læser jeg med. Det tror jeg godt du kan regne med, at en del flere gør 🙂 kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Tak søde Birgitte. Kender godt det der med at læse med, men ikke altid få kommenteret… Jeg læser selv tit fra telefonen og det er så bøvlet at svare fra mobilen. Og ja, jeg kan se, der er mange der læser som ikke får kommenteret – og det er jo skønt at I er flere end 5-6 som læser med ❤️

 4. S. says:

  Jeg kan godt lide dine indlæg og din måde at skrive på – læser med og nyder dine historier 🙂 også selvom der er længere imellem dem – og de er lidt blandet landhandel agtig, det er mit sted også – og det er det jeg holder af 🙂 Kh. S.

  • Aargang73 says:

   Kære S, dejligt at du er til blandede landhandler – det er jeg også selv i høj grad. Og jeg er glad for at du kan lide min måde at skrive på, for det er min helt egen 🙂 Jeg holder rigtig meget af at kigge ind i din landhandel og se hvad der er på programmet, men det tror jeg, du ved ❤️

 5. Ingrid says:

  Det var interessant å lese dine tanker rundt bloggen. Jeg tenker også mye på det og tror jeg kommer til å holde på den malen jeg har en stund til. Jeg liker å blogge om litt av hvert, akkurat som deg. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen blogger blir superpopulære, for flere av dem er bare kjedelige, spør du meg. Jeg tror også det er vanskelig å få høye lesertall med blogg for en godt voksen aldersgruppe. 45-50+. De leser ikke blogg er min erfaring.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  • Aargang73 says:

   Tak for din kommentar Ingrid. En af grundene til at jeg holder så meget af din blog, er at den er så blandet. Der vil altid være nogen indlæg der fanger mere end andre, men det giver meget afvekslende underholdning. Du har nok ret i forhold til det voksne publikum, de/vi er ikke så flittige læsere som de unge. Og på de unge blogs er der ikke meget der fanger sådanne nogle som os! 😉 Jeg synes også, at de ofte er meget kedelige og uinteressante, men det synes de garanteret også om vores ❤️

 6. Pia says:

  Jeg har først opdaget dig, da du lagde en kommentar hos mig, så jeg kan ikke påstå jeg har fulgt dig, men det vil jeg gøre nu 🙂
  Min blog er også en blandet landhandel, fordi det er sådan mit liv er, selvom jeg mest har skrevet om ferie den sidste tid. Faltisk var jeg holdt op med at blogge sidste år, men jeg savnede det og er vendt tilbage, og det er ikke emner, jeg mangler, men tiden til at skrive i.

  • Aargang73 says:

   Kære Pia, velkommen her ❤️ Jeg tror heller ikke at jeg kunne holde op med at blogge, det er ligefrem vanedannende! Der er perioder hvor jeg af forskellige grunde skriver mere eller mindre ofte, men sådan er det nok for de fleste af os. Tiden kan være svær at finde i bland. Det med at blogge er en hobby der tager meget tid, man vil jo også gerne kigge forbi og se hvad I andre har skrevet siden sidst og måske også lægge en kommentar eller to. Men jeg holder utrolig meget af min hobby!!

Skriv et svar