Visa-fri oktober – nu skal vi spare!

Visa fri oktober Uhhh, vi skal til at spare… Vi har af forskellige grunde været nødt til at bruge flere penge end vi plejer den sidste tid og lige nu har jeg simpelthen ikke lyst til at handle. Hverken mad, tøj eller ting til hjemmet. Oveni det lidt for store forbrug venter fremover nogle dyre udgiftsposter, blandt andet skal vi have to sæt nye vinterdæk – kan umiddelbart ikke forstille mig noget mere kedeligt at bruge sine penge på! Jo, måske tandlægen (som i øvrigt også venter på at jeg dukker op for en undersøgelse).

Med 3 teenagere i huset, vil jeg love for at indhold i både køleskab og spisekamre har ben at gå på! Selvom jeg jagter tilbud og generelt er meget prisbevidst, har vi et højt madbudget. Vi bruger mange penge på mad hver måned, og det er altså ikke på røde bøffer og (desværre) heller ikke på økologi. Jeg vil satse højt og se, om vi kan leve for 100 kroner om dagen oktober måned igennem. Der lyder sikkert ikke som en udfordring for mange, men vores madbudget er normalt omkring det dobbelte, så for mig bliver det en enorm udfordring. I morgen vil jeg hæve 3100 kroner og derefter lægge mit Visakort i skuffen. På Rema kan man få medisterpølse til 20 kr./kg denne uge, det skal vi helt klart have én af dagene!

Som en ekstra udfordring i udfordringen har vi inviteret to vennepar til spisning næste weekend og det plejer være en af de tilfælde hvor jeg ikke gider at regne for meget på det.  Jeg håber at jeg kan finde på noget lækkert uden at sprænge budgettet. Måske er det den dag vi vælger medister med grønlangkål? 😉

Oveni dette, har min søster og jeg booket en hygge-tøse-weekend i København i midten af måneden, men det meste er allerede betalt og jeg har lagt til side. Derfor skal jeg ikke bruge mine “madpenge” til dette.

2 comments

Skriv et svar