Ungerne og jeg er lykkelige!

Sneen har væltet ned over Aalborg i dag. Store snefnug har stille faldet ned fra himmelen – så idyllisk. Og jeg føler mig lykkelig. Barnligt lykkelig. Det er både bøvlet og besværligt med al den sne, men hvor er det smukt! Og lyst. Siden vi kom hjem fra ferien har jeg håbet på sne, og glædet mig over de kolde vinde der kom med håb om sne fra Rusland.

Jeg kørte enormt langsomt til arbejdet her til morgenen. Jeg havde en god undskyldning da det var glat, men mest af alt nød jeg bare at sidde i min bil omringet af store snefnug.

Flere dage i denne uge er jeg kommet hjem til børn der leger i haven. Normalt plejer de at have gang i en eller anden (digital) indendørs aktivitet, så jeg har nydt at se dem lege udenfor. Selv om man er 13 år, kan man altså godt både kælke og lege snekamp :)

I morgen tidlig går turen til København hvor jeg skal have en tøseweekend sammen med min lillesøster. Jeg når også lige at få et knus og en kop kaffe af min mor, før hun tager toget videre hjem mod Stockholm igen. Jeg håber, der er masser af sne på Sjælland, så at jeg lige kan få en hvid weekend med. De lover nemlig plusgrader igen allerede fra starten af næste uge og det er da godt nok ærgerligt! Men vinteren er jo ikke over endnu så vi kan godt nå en omgang mere. Heldigt, ikke!? ;)

10 comments

  • Aargang73 says:

   Kære Birgitte – måske et dumt spørgsmål fra en dansker, men nu er jeg jo også svensker ;) Hvor ligger egentlig Vestegnen lige præcist? Jeg kunne have googlet det for at undgå at virke uvidende, men det føles oplagt at spørge en fra egnen… ;) God søndag til dig og de kælkende børn!

  • Aargang73 says:

   Tak og tak, Mette :) Det er lidt sent at ønske dig en god weekend men jeg vil gerne ønske dig en god søndag – det der er tilbage af den.

  • Aargang73 says:

   Tak, Rikke. Øv for jer, I blev snydt på sneen i denne omgang! Så har du måske på samme måde som jeg, at du håber på en omgang mere? ;)

 1. Pia Trans says:

  Der er masser af sne i Nordsjælland, og vi skal nok prøve at gemme lidt til dig!

  Mine børn er for store til det med sne (og den ene bor i Rio, hvilket må siges at være et ret klart udtryk for hans følelser desangående), men jeg nyder alt det hvide med min lille hund :)

  • Aargang73 says:

   Kære Pia, ja i Rio er der ikke meget sne – kommer næsten lige derfra. Varmen og solen er dejlig og jeg kunne godt tænke mig noget mere af det. Men jeg har også fundet ud af, at det med skiftende årstider er noget jeg værdsætter meget højt. I selve København var der ikke så meget sne, men bidende koldt! Heldigt man kan varme sig på en latte i ny og næ ;)

Skriv et svar