Uddybelse af tidligere indlæg

Det med at skrive på en blog, er ikke altid så nemt. Det er ikke altid så nemt i den forstand, at man ikke altid får udtrykt det man egentlig vil have sagt, på den rigtige måde.Jeg skrev et indlæg omkring tid i mandags. Det var ikke meningen at indlægget skulle handle om tid, men så blev det vist, kan jeg se i bakspejlet. Indlægget skulle egentlig have handlet om hvad der fylder meget i mit liv her og nu, og det er tydelig at se, ‘tid’ optager meget af min tid. Jeg kan se på kommentarerne, at indlægget signalerer noget, jeg ikke helt mente. Det jeg skrev virkede måske som et surt opstød over at jeg har for meget at se til, og det var ikke min mening.

Jeg fik mange søde kommentarer hvor jeg blev gjort opmærksom på at ikke presse for meget ind i min kalender og om at jeg skal passe på mig selv. Jeg passer på mig selv. Jeg har travlt for tiden, men det er på en god måde! Der vil altid være ting man måske ikke har så meget lyst til, men bliver nødt til. Det er en del af virkeligheden. Men det der fylder rigtig meget i mit liv lige nu, er gode ting. Projekter jeg vil have lavet inde og ude, en 50-års-fødselsdag, sommerplaner, skrive på bloggen, læse jeres blogs, krea-projekter, renovering af møbler, havearbejde og samvær med dem jeg holder af.

Jeg har en følelse af at nærmest boble over af energi og alle de projekter der popper op i mit hoved, vil ingen ende tage. Problemet er bare at de bliver ved med at boble, når jeg burde sove. Men jeg føler mig ikke stresset, føler mig blot utilfreds med at tiden ikke rækker til, til alt det jeg gerne vil af gode ting. Derfor vil jeg gerne have flere timer i døgnet og derfor vil jeg gerne se om jeg kan flytte lidt rundt på de kedelige opgaver, så at det bliver mere plads til de sjove. Men jeg har det skam godt!

Nu er det heldigvis weekend lige om lidt, og den skal bruges til at komme videre med alt det, jeg så gerne vil! Vi har ikke andre planer for weekenden end lige det, og det nyder jeg.

God weekend til jer allesammen – har I hørt, solen måske kigger forbi på søndag? ❤

9 comments

 1. Anette says:

  God weekend til dig også
  her var sol idag, dejligt da mine forældre hjælp mig med at sætte hegn op i haven… så vi er næsten færdige, helt færdigt bliver det først når lågerne kommer i.

  • Aargang73 says:

   Tak Anette, vi tager nu snart hul på en ny uge og jeg ønsker dig en dejlig en af slagsen! Skønt med havearbejde sammen med forældrene, det oplever jeg desværre sjældent, da mine bor i Stockholm. Knus

 2. Karin says:

  Tak for din søde reaktion på min kommentar til det omtalte indlæg.
  Jeg er glad for det ikke var som jeg læste det, og mere var fordi du bobler af så megen energi og glæde, og for at benytte al dette, mangler der tid 🙂
  Ønsker dig en dejlig weekend.

  • Aargang73 says:

   Tak Karin Jeg forstår godt, du læste det du gjorde. Jeg kan godt se det i bakspejlet – det er ikke altid så nemt at få det sagt, som man gerne vil. Håber du får en god start på ugen, den er lige om hjørnet. Kh Malin

Skriv et svar