Street Food i Aalborg

Street food i AalborgDet var en lidt hurtig beslutning, men den var god. Det var egentlig meningen at vi skulle fejre sønnikes fødselsdag hjemme i haven med store bøffer på grillen i aften, men grundet både det ene og det andet, virkede det pludselig som en bedre løsning at tage ud og spise. Og der var ikke nogen der protesterede når vi kom med forslaget. Bøfferne går jo ingen steder – de kan nydes i morgen.Vi er faktisk rigtig dårlige på at bruge Aalborg. Den gang jeg var på weekendtur til Odense sammen med lillebror, tog jeg mig selv i at føle mig lidt misundelig på alle de aktiviteter og hyggelige steder der var i byen. Men jeg ved jo egentlig godt at problemet snarere er at vi ikke bruger de muligheder som Aalborg byder på. Det er nemt at blive hjemmeblind…

Der foregår en masse spændende ting også i ‘vores by’, men vi er bare enormt dårlige til at spotte dem. Og (hånden på hjertet) så er vi faktisk ret dovne og strikketøj, computer, gode bøger og kaffen i sofaen kalder lidt for højt når vi kommer på den anden side af oprydning efter aftensmaden…  Vi er dog rørende enige om, at der skal ske en forandring på denne front! Street food i Aalborg

Som noget ganske nyt, har vi fået et permanent Street food market i Aalborg. Det åbnede op i slutningen af juni, men det var først i aften, som vi var ude for at prøve det. Jeg kan godt lide konceptet med de mange spisesteder og fælles bord, da det som familie på 5 kan være svært at blive enige om hvor eller hvad man skal spise. I aften var vi kun 4, men valgte alligevel 3 forskellige slags spise. Jeg fik sushi og den smagte lige så godt, som den så ud!

Street sushi, aalborg

Der er bord både udenfor og indenfor, og selv om de sorte skyer så lidt truende ud, så var det faktisk en skøn, vindstille sommeraften (man bliver så dejligt taknemmelig efter en sølle sommer).

Street food i Aalborg

Og hvis ikke jeg havde taget en halvt gennemsigtig blondebluse på som alligevel ikke var varm nok, ville vi have gået en tur langs fjorden – omgivelserne er smukke og en omgang sushi kan ligge tungere i maven end man i første omgang forestiller sig 😉 Hvis du har vejen forbi Aalborg, kan jeg varmt anbefale Lighthouse Street food!

2 comments

    • Aargang73 says:

      Dette sted er heller ikke helt billigt, men til gengæld fik vi enormt god mad! Prislejen er ca den samme som hvis man går på en café. Men du har ret, priserne kan ikke sammenlignes med f.eks. det Street Food man får i Berlin eller Hamburg!

Skriv et svar