Smukke efterår

I disse dage prioriterer jeg at komme ud i naturen. Den bliver ikke meget smukkere end den er lige nu, og en tur i skoven føles som den vitaminpille, jeg har brug for. Jeg tæller hverken kilometer, kalorier eller skridt, men nyder at bare være der.

Jeg nyder også at tage billeder af efteråret og for første gang i meget lang tid, har jeg fundet mit spejlreflekskamera frem. Eftersom min iPhone tager udmærkede billeder og den er noget nemmere at tage med i lommen, er det flere år siden jeg tog billeder med mit rigtige kamera. Men jeg har altid elsket at fotografere og da jeg for tiden forsøger at prioritere at lave ting jeg virkelig godt kan lide at lave, er en fototur i efterårsskoven sammen med drengene ren utopi!

Jeg har i flere uger tænkt at jeg ville ud og tage billeder af skoven, lige så snart solen kiggede frem. Den har ladet vente på sig, men i torsdags skinnede solen hele dagen igennem mit vindue på kontoret og jeg skyndte mig derfor hjem for at komme ud i skoven lige så snart jeg fik fri. And guess what!?! Så forsvandt solen. Men i dag stod jeg op til en blå himmel og alle andre planer blev derfor lagt på is. Jeg fik lillebror og mit kamera med og vi havde et par skønne, aktive og ‘nærværende’ timer i den smukke skov.

Når jeg kom hjem, fik jeg brug for de løv vi samlet sammen på vejen. Ved hjælp af et par gamle syltetøjsglas, hobbylim og bagepapir fik jeg lavet et par lyselygter. De giver et dejligt, varmt lys og ved hjælp af disse har vi nu også lidt af det smukke efterår i stuen.

img_9725

 

7 comments

  • Aargang73 says:

   Ja, denne weekend har virkelig været fantastisk og jeg har heldigvis haft mulighed for at både besøge skov og hav i det smukke vejr!

 1. LS ☆ says:

  Wow! Total lækre fotos – det ser bare så indbydende og zen-agtigt ud. Og hvor er de lygter bare fine ♡

  • Aargang73 says:

   Tak LS! Skoven var virkelig også indbydende og bød på lidt læ i det ellers lidt blæsende oktober-vejr…

Skriv et svar