Simplicity & Savings – ny blog

Simplicity & SavingsDen opmærksomme læser har måske lagt mærke til, at det med at leve minimalistisk er kommet til at fylde mere med tiden – i mit liv men også her på bloggen. For mig giver det mening på så mange måder, og ‘livsstilen’ indebærer (for mit vedkommende), de helt rigtige prioriteringer. At få ryddet op, ikke bare i skab og skuffer, men også blandt aktiviteter og venskaber, giver tid og rum for det, der virkelig betyder noget.

I starten af måneden besluttede jeg mig egentlig for at holde fast i den minimalistiske tråd her på Aargang73 og lade den fylde mere, men efter videre overvejelser, besluttede jeg mig for at flytte alle mine tanker og idéer omkring det minimalistiske over på en helt egen blog. Aargang73 vil derfor blive ved med at køre som den rodebiks den altid har været uden hverken rød eller blå tråd.

Kategorierne på den nye blog har jeg i første omgang valgt at kalde ‘Simple Living’, ‘Declutter’, ‘Genbrug’, ‘Spar’ og ‘Stop Madspild’. Planen er også at jeg på et tidspunkt vil tilføje et punkt der hedder ‘Sy/Strik dit eget tøj’. Kategorierne fortæller lidt om hvad det er, jeg fremover vil skrive om på Simplicity & Savings. På trods af den engelske titel, bliver jeg ved med at skrive på dansk, men ‘Enkelhed & Besparelser’ klinger ikke lige så godt, og bloggen skulle jo gerne virke inspirerende.

Jeg har kopieret nogle af de gamle indlæg fra Aargang73 over til den nye blog for at få hele historien med. Når jeg i den process læste de gamle indæg igennem, kom det bag på mig, hvor lang denne rejse egentlig har været. Hvordan tankerne og følelserne succesivt, stille og rolig har flyttet sig i denne retning i løbet af flere år. Jeg flytter mig stadig og ser stadig mig selv som minimalistisk nybegynder, men jeg glæder mig til at lære mere og blive klogere på emnet.

Som ‘Aargang73-læsere’ vil du nok lige nu genkende mange af indlæggene, men fra nu af, vil jeg lægge nyt ind og håber på at finde en balance mellem de to blogs.

Jeg håber at du også vil følge med på min nye blog og gerne også på den nya Instagram. Jeg vil også vildt (!) gerne høre din mening – også om den ikke er ubetinget positiv. Bloggen er helt ny, så hvis du finder tekniske fejl eller mangler, ville det være fantastisk at få det at vide fra starten.

Vi ses – her og (forhåbningsvis også) der ❤️

10 comments

 1. Bella says:

  Tillykke med bloggen, Malin!
  Den ser flot ud, og opsummere din interesse for genbrug og gode, sunde forbrugsvaner. Jeg glæder mig at læse med :-)
  Kh. Bella

  • Aargang73 says:

   Tak Bella Jeg synes at emnerne er både spændende og vigtige, så jeg glæder mig til at se, hvordan det hele udvikler sig. Rodebiksen her, har jeg dog svært at undvære, så mon ikke jeg kan finde ud af at holde gang i to blogs ;)

 2. Pia says:

  Der lyder da rigtigt spændende :0) Det er alle emner, der også fylder hos mig i øjeblikket, så jeg glæder mig meget til at følge med :0)

  • Aargang73 says:

   Det er jeg glad for at høre, Pia! Der er altid sjovt når man kan inspirere hinanden og jeg glæder mig også til at følge med hos dig

Skriv et svar