Sammen med 40 andre ‘rullende duller’

Fredagshygge i Rold Skov

Fredag aften hjemme hos os består normalt af hygge og totalt afslapning. Der bliver ikke sparet på hverken slik, sodavand, chips eller smeltet ost… Efter maden smider vi os på kryds og tværs i sofaen og lader slikskålen gå rundt (rundt, rundt…) Men denne fredag blev for mit vedkommende helt og aldeles anderledes.

DMI Mountainbike havde formået at samle over 40 mountainbike-cyklende kvinder denne kolde fredag aften hvor regnen hang i luften. Programmet stod på halvanden times cyklende i til stor del mudder og derefter yoga til lyden af regn og fuglesang. En velfortjent sandwich indgik også. Pigerne fra cykelklubben ‘Duller der ruller’ guidede os rundt på stier og rundt til forskellige baner hvor vi kunne øve teknik.

Vi havde en fantastisk aften sammen med højt humør og god stemning. Det var første gang jeg opsøgte andre cyklende kvinder og det var rigtig godt for mig at cykle med andre ‘tøser’ som lige som jeg selv, er lidt forsigtige. Det er min absolut største hæmsko når jeg cykler, at jeg er så ‘tøset’ og bange for at slå mig! Men det gik virkelig op for mig denne fredag aften, hvor vigtig det er med teknik. Hvis bare jeg lærer den rigtige teknik for at komme op og ned af bakker og igennem mudder og over glatte rødder, så skal modet nok komme!

Jeg har nu tilmeldt mig et kursus kun for kvinder i MTB teknik som løber over 3 aftener op til sommerferien. Sjovt nok, viste det sig at én af de mange rullende duller i fredags bor på samme vej som jeg, så vi har aftalt at følges til dette kursus. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive bedre til denne sport og til kunne komme ud på de lidt mere avancerede baner.

This entry was posted in Hverdag.

2 comments

 1. Lilly says:

  Ej, hvor lyder det bare fedt! :-) Og sjovt at I bor på samme vej!
  Elsker ‘Duller der ruller’-navnet. Dejligt at du skal på kursus i teknik; kan godt forstå at det virker lidt ‘farligt’ med MBT – og det er det jo også, HVIS man ikke kender de rette tricks of the trade! Det skal nok blive godt :-)

 2. Aargang73 says:

  Hej Lilly!
  Ja, er det ikke bare et genialt navn: Duller der ruller :-)
  Det har været en rigtigt god idé med det teknikkursus og det giver mig lidt tryghed at vide, hvordan jeg skal takle op- og nedkørsler mm. Men jeg er stadig megatøset, så der skal noget mere øvelse til. Mon ikke jeg får lidt af det på vores MTB ferie i Salzburg her i sommer :-)

Skriv et svar