Regn, rusk og pebernødder

image

Weekenden i sommerhuset er ved at lakke mod ende… Den har budt på helt utrolige mængder regn og blæst med vindstød op til stormstyrke. Det har regnet og rusket og vi har nydt at kunne lukke os inde med julebag, strikketøj, iPads og gode film. Og vi har nydt at være sammen og at slappe af – tage dagen som den kommer…

Min mand og jeg trodsede vejret, tog godt med tøj på og gik en tur langs Vesterhavets høje bølger. Jeg hader normalt blæst men her på Vestkysten elsker jeg det barske vejr! Måske fordi man er klædt på til det… Landskabet bar tydelig præg af de sidste dages regnvejr og flere hus og haver lå under vand.

image

Planen var at vi skulle have noget af julens bageprojekter på plads og det fik vi. Vi har bagt pebernødder, brunkager og småkager og jeg har lavet karamel. Småkager har vi stadig, men karamellen er ved at være spist… Jeg brugte en opskrift fra den svenske udgave af Arla og karamellen blev faktisk meget vellykket – hvilket det store forbrug tyder på.

image

Når vi kom til brunkager havde jeg valgt den totalt nemme løsning i år og købt en færdig dej på IKEA til en 20’er. Det viste sig at være en god idé – brunkagerne blev også rigtigt gode.

I morgen skal det pakkes, gøres rent og planlægges for en ny uge. Selv om både kranser, dekorationer og småkager er ved at være på plads, er what-to-listen op til jul stadig lang…

One comment

Skriv et svar