Postkort fra Nerja

NerjaI skal skam ikke snydes for et postkort fra Nerja. Jeg ønsker så meget at jeg sammen med postkortet kunne sende jer både solskin og varme herfra. Jeg ville også gerne sende jer den duft af kaffe som strømmer ud fra caféerne og lyden af bølgerne på stranden. Jeg ville gerne sende jer hele pakken – men der er jo så meget, jeg gerne vil…At i en hel uge få lov til at stå op til en blå himmel og nyde sin morgenmad på balkongen er ren terapi. Efter en sommer i Skandinavien hvor disse morgener har været så få, er det ikke svært at virkelig være til stede og nyde dem fuldt ud.

En uge uden nogen som helt planer udover at tage dagen som den kommer, føles enormt sundt og man burde afsætte en større del af livet til den slags. Et dyp i poolen, en gåtur gennem byen, en kop kaffe på en af de lokale barer eller en spontan iskold øl på en terrasse.

NerjaEller som igår en helt spontan svømmetur i havet (bikinien har jeg på hele tiden indenunder for en sikkerheds skyld). Vandet er glasklart! Jeg har badet mange steder her på Solkysten, men aldrig oplevet så klart vand som her.Nerja

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forestillet mig om byen Nerja. Jeg havde af en eller anden grund nok ikke gjort mig så mange tanker. Byen er dog meget større end jeg havde forestillet mig og her er alt hvad hjertet kan begære.

NerjaVi er ret gode til at gå udenom turistfælderne nede ved strandpromenaden og har indtil videre fundet et par rigtigt gode, spanske steder hvor man spiser rigtig spansk mad sammen med de lokale gæster. Det kan vi bedst lide! Spanierne er gode til at lave mad og kan så meget mere end det med paella og friturestegt blæksprutte.

Nerja

Et par dage har vi tilbage før vi skal vende snuden tilbage mod Danmark. Jeg har ikke tjekket vejrprognosen for Aalborg, jeg kan kun gætte. Men uanset hvad, er vi nu godt fyldt op med D-vitamin, sol & varme, gode stunder med familien, god mad, kold øl og is og vi skal nok klare os igennem det der venter os der hjemme. Og der venter også en masse gode ting, da jeg heldigvis har sørget for at putte gode ting i min kalender.

NerjaFra Balcón de Europa sendte jeg en tanke til Maude – hun havde ret; her er enormt smukt…

9 comments

  • Aargang73 says:

   Vandet var virkelig HELT fantastisk, Birgitte! Og når man har så svært ved at komme i vandet som jeg har, var det bare dejligt at komme der ned i slutningen af august hvor vandet overhoved ikke var koldt. Ikke engang for mig!

 1. Karin says:

  Åh hvor udlængsel efter sol og varme. bikini, strandkant lige nu prikker i mig. Har lige haft 3 ugers ferie i Danmark, der var ikke en eneste dag hvor bikinien er fundet frem. Jeg er nu også en forfrossen kvinde. Gigten kræver meget varme før den “glemmes”.

  • Aargang73 says:

   Nej, det blev desværre ikke meget bikinien blev luftet ved Vesterhavet i år, så det var skønt, at få lov at bruge den ved Middelhavet. Nu er vi hjemme igen og bikinien er pakket langt ind i skuffen. Indtil næste sommer, tænker jeg.

Skriv et svar