Penge til konfirmanden

blomstergave

I lørdags var vi til konfirmation, en af de rigtige gode af slagsen! Konfirmanden havde, som de fleste konfirmander i dag, næsten kun ønsket sig penge. Og så selvfølgelig en iPhone 6 og en Apple computer, men det var lige lidt mere end hvad vores gavebudget tillader, så vi holdt os til de penge. Men jeg synes at det er kedeligt og at det føles både fantasiløst og upersonligt at bare give en kuvert (og så har jeg jo en svaghed for hjemmelavede gaver), så efter lidt søgen på nettet fandt jeg den perfekte løsning; en buket blomster af foldede 50’er. Det var faktisk nemmere end det ser ud og udover to 50’er per rose, skal man bruge lidt farvet papir til midten, en blyant med viskelæder i enden, tegnestift samt blomstertape (eller floratape, som det vidst også kaldes). De fleste ting fandt jeg i Søstrene Grene og Tiger, blomstertapen skulle jeg dog ud i en blomsterbutik for at få. Jeg så at de også havde den i Panduro, men der kostede den altså dobbelt så meget. Der ligger en rigtig god beskrivelse på hvordan man laver roserne på Strikkefårets hjemmeside – lige til at gå til.

Jeg fik hjælp af en blomsterbutik til at lave en flot buket, det er jeg selv håbløst dårlig til!

Udover blomsterne, fik vi også lavet en sang. Sangen fik vi pakket ind til små bolsjer som kom ind til konfirmanden på en kagestander i sølv. Så alt i alt blev det til meget ‘klip-og-klistre’.

Vejledning til "bolsjerne" fandt jeg på http://www.hendesverden.dk/handarbejde/hobby/Delikate-karameller-som-sangskjuler-/

7 comments

 1. Liv ☆ says:

  Nuuj hvor er det 2 flotte krea-hilsner du har haft gang i. Det må da have været en succes. Utrolig flot 50’er buket – ser meget kompliceret ud (også selvom du skriver at det var det ikke). Ha’ en god onsdag :-)

  • Aargang73 says:

   Mange tak, Liv! Det var nu et lidt hyggeligt projekt, da jeg normalt ikke laver noget i papir. De 40 sange blev dog lidt kedeligt til sidst, og jeg måtte bruge lidt hjælp. Også fortsat god onsdag til dig, det der er tilbage af den :-)

  • Aargang73 says:

   Uha, det ved jeg nu ikke helt om man kan. Det kræver i det mindste at man kan folde lige ;-)

 2. Lilly says:

  Det er simpelthen så fantastisk en idé! Elsker de ‘penge-blomster’ – og resultatet med en rigtig buket mikset sammen med er så fin :-) Ditto er de andre sangskjulere :-)

  Tak for sidst i øvrigt! KH Lilly

  • Aargang73 says:

   Tak Lilly :-)
   Selv tak for sidst, det MÅ vi gøre snart igen. Og så må vi se om ikke vi kan ‘krea’ lidt sammen med alt det snakken… ;-)

Skriv et svar