Opfølgning på spørgerunden samt en ‘servicemeddelelse’

For et par uger siden, skrev jeg lidt om hvem I er, som læser min blog, og jeg lavede en mini undersøgelse omkring, hvad I synes er godt og hvad I synes er mindre godt. Tusind tak for jeres svar og jeres søde kommentarer! Det har været så spændende at høre jeres mening!

Aargang73 er blevet mit frirum, et sted hvor jeg kan dele alt det jeg har lyst til at dele. Det er mit sted og jeg bestemmer selvfølgelig selv, hvad siden skal indeholde og hvordan den skal se ud. Men det er nu også rigtig rart at vide, at I er så mange der faktisk kan lide, det jeg laver (mange og mange – alt er selvfølgelig relativt). Og det er nu også skønnest at skrive, når man ved, at der er nogen der læser med.

Et af spørgsmålene var, hvilken af kategorierne I bedst kunne lide at læse og I var ret enige om, at kategorien ‘personligt’ var den foretrukne. Jeg kan også se på statistikken at lige disse indlæg har mange visninger, og det er lidt sjovt at forestille sig, at I gider læse om mig. For det er jo det, denne kategori til stor der handler om. Lidt smigrende, på en eller anden måde. På en stærk andenplads kom kategorien hverdag. Det er også lidt sjovt, som om I ikke havde nok i jeres egen hverdag. Men jeg kan godt følge jer, det er typisk denne slags indlæg jeg selv falder over på andres blogs.

Jeg hørte på et tidspunkt et interview med en af de store bloggere i Sverige. Hun mente, at bloggen i dag var lidt som den nye “Big Brother”, og at læserne gerne ville “ind i stuerne”. Med tanke på at det er lige disse to kategorier der topper på min blog, kan det være, hun har ret. Ikke fordi at det der sker i min stue, er helt så spændende som stuerne i Big Brother…

Hvis ikke du har svaret på skemaet, men gerne vil, så er det stadig tilgængeligt. Og jeg bliver stadig lige så glad over de svar jeg modtager og vil bruge jeres mening konstruktivt!

Og så en lille ‘servicemeddelelse’…

Til sidst vil jeg lige komme med en opfordring til dem af jer der abonnerer på mine indlæg. Jeg kan forstå, at der er nogen der ikke får mine mails, og grunden hertil kan være, at de strander i jeres spamfilter. Så hvis ikke I har kigget der, er det et godt sted at starte. Hvis ikke dette er grunden til manglende mail, kan I kontakte mig direkte på nedenstående formular, så vil jeg se om ikke jeg kan løse problemet på anden måde. I kan også vælge at lægge en kommentar i kommentarfeltet længst ned på siden, men så bliver jeres besked synlig for de andre læsere.

6 comments

 1. /ks says:

  Det er ikke så meget dine stuer, men dine tanker jeg kan lide at “følge med i”. (Same-same?). Og somme tider læser jeg uden at kommenterer – og det hænger naturligvis sammen med det der som du skriver, at jeg selv har en hverdag at leve også. Alting tager tid ;-) Men jeg følger fortsat med. Naturligvis ;-)

  • Aargang73 says:

   Njae, ‘stuer’ og ‘tanker’ er vel ikke helt det samme, KS :) Tænker at stuer går under hverdag og tanker under personligt, eller? Jeg forstår godt, at du ikke når at lægge en kommentar hver gang, jeg læser også noget oftere hos dig, end jeg kommenterer. Jeg følger efter hånden med så mange steder, og der er svært at lægge en hilsen hver gang. Men jeg nyder at følge med hos dig, din blog er så dejlig forfriskende! :)

 2. Rikke says:

  Personligt og hverdag har jeg også stemt :-) og kan se at det er samme indlæg der virkelig har mange læsere på min egen blog.
  Tænker det er rart at høre hvordan andre kommer i gennem hverdagen og hvad de tænker om det hele.
  Jeg synes altid det er spændende hvad andre tænker og hvorfor de handler som de gør.
  Kh Rikke

  • Aargang73 says:

   Kære Rikke, måske er det typisk kvinder i ‘vores alder’, at vi godt kan lide at følge med i hinandens tanker og hverdag. Meget banalt, men også enormt hyggeligt. Prøv lige at forklare det til min mand ;)

 3. Pia Trans says:

  Jeg synes også det er spændende at få et kig ind i din hverdag. Der er tit en masse inspiration at hente, og så handler det vel også om noget så hyggeligt som almindelig nysgerrighed / interesse for andre mennesker. Fortsæt endelig i sammen stil!

  • Aargang73 says:

   Kære Pia, tak for din besked – jeg er glad for at du gider at kigge forbi Jeg tror at du har ret i, at det er meget interessen for andre mennesker, der lokker når man læser blogs. Hvad det er med andre menneskers hverdag der fanger, ved jeg ikke rigtig. Måske det, at man føler en form for fælleskab? Jeg vil fortsætte i den samme stil, den er nok den eneste ‘stil’ jeg kender :)

Skriv et svar