Nu ved jeg hvem I er. Men hvad vil I egentlig? ;)

I går skrev jeg et indlæg om hvem I er. Ved hjælp af Google Analytics er jeg blevet lidt klogere på hvem som læser med på min blog i forhold til køn, alder og geografi. Statistikken fortæller mig også hvilke slags indlæg I bedst kan lide, og som jeg også skrev i går, så er specielt de personlige indlæg godt besøgt. Men så er I jo også kvinder 🙂

Jeg vil gerne blive endnu klogere på hvem I er, eller fremfor alt vil jeg gerne vide, hvad I godt kunne tænker jer at se mere eller mindre af på bloggen. Så hvis I har et par minutter til overs (det tager ikke længere tid så) så må I vildt gerne klikke ind på denne lille undersøgelse jeg har lavet til dig:


Der bliver ikke stillet nogen private spørgsmål. Jeg ved allerede fra statistikken at du højst sandsynligvis er en kvinde i alderen 35-55. Hvis ikke du er, er det alligevel til stor hjælp, du svarer på de 10 spørgsmål 😉

Uanset om du deltager i undersøgelsen eller ej, vil jeg ønske dig den dejligste weekend! Min lørdag står hovedsagelig på loftmaling, men heldigvis består den jo også af en søndag. Men aller først, fredag, slik og X-Factor!

12 comments

  • Aargang73 says:

   Hej Cille, det skulle gerne virke ved at lave en smiley eller andet. Det var ikke min mening at tvinge nogen til at abonnere på indlæg. For en sikkerheds skyld slettede jeg det sidste sprøgsmål, men det ser ikke ud til, de andre har haft problem. Fortsat god weekend! Kh

 1. Mette says:

  Jeg lavede bare en smiley, Cille så virkede det fint:)

  Fin lille spørgerunde. God Weekend. Manden og jeg har hele to dates denne her weeknd:) Hurra for mormor og springgymnastik-heldags-arrangementer:)

  • Aargang73 says:

   Kære Mette, tak for at du tog dit tid at svare! Det er så sjovt at se, hvad I allesammen svarer, selv om jeg ikke kan se, hvem af jer der svarer hvad. TO dates på EN weekend?! Det er næsten snyd. Selv har jeg malet lofter sammen med min mand hele dagen – tæller det også som en date? Nyyyyd weekenden og manden <3

 2. Katrine says:

  Done 🙂

  Efter jeg havde trykket indsend, kom jeg faktisk i tanke om noget, der kunne gøre bloggen bedre for mig: At links etc. åbner i nye vinduer. Synes, det er frygtelig irriterende at ryge væk fra en side, jeg er i gang med, fordi jeg klikker på et link, fx til en anden god blogger.
  Bare en overvejelse værd – ellers er jeg vild med din blog (og jeg er ikke en gang 35 endnu 🙂 )

  • Aargang73 says:

   Kære Katrine, tusind tak for hjælpen og to tusind tak for din kommentar! Du har så ret! Jeg har selv tænkt på det den sidste tid og prøver så vidt muligt at huske det, men en gang imellem glipper det… Jeg vil virkelig lave en (dobbelt) reminder til mig selv i fremtiden. Dejligt at du ellers er glad for bloggen. “Ikke en gang 35 år” – så hører du til gruppen 25-35 år som repræsenterer 14% af læserne 🙂 Fortsat god weekend, ønsker jeg dig!

 3. Bella says:

  Fint spørgeskema, som virkede fint 🙂 Håber at du kan bruge det. Du skal ikke ta’ det ilde op, at jeg ikke er til madopskrifter. Det er fordi jeg ikke kan lave mad, jeg har simpelthen ikke talentet for, hvad der gør sig godt sammen. Men heldigvis har jeg min mand, som er suveræn i et køkken, og som sørger for at vi for god, sund mad 🙂

  • Aargang73 says:

   Tak for hjælpen, Bella Jeg tager overhoved ikke ilde op, at du ikke er til opskrifter 🙂 Det var jo det, der var hele idéen med spørgeskemaet. Heldige dig der har en madlavende mand. Det har jeg kun om søndagen, og det er simpelthen fordi jeg nægter at lave mad den ene dag om ugen. Det er heldigvis blevet sådan at han også hygger sig i køkkenet den ene aften og jeg nyder så meget, at bare få lov at sætte mig til bords.

 4. /ks says:

  Da jeg læste dette indlæg, gik det op for mig at jeg i går svarede på en internetundersøgelse at jeg er i alderen 30-39 år. Det er jo løgn! Det må være alderen der trykker 🙂

  • Aargang73 says:

   Ha ha, KS, det kender jeg mere end godt, det der! Jeg husker simpelthen ikke hvor gammel jeg er, og bliver altid nødt til at tælle ned fra 1973. Jeg ved at det er på den anden side af 40, men om det er 42, 43, eller 44 er jeg nødt til at regne mig frem til. Jo, det er helt sikkert alderen der trykker! 🙂

 5. EllenEllen says:

  Hyggeligt at læse med af og til… Måske hver 2. -3. Måned når jeg lige løber over bloglisten på min side;-) mere bliver det ikke til.. Men gad godt jeg kunne se datoen på dine indlæg ved indlægget og evt en samlet oversigt over indlæg pr måned så man kan hoppe ned i dem og stadig have lidt overblik..

  • Aargang73 says:

   Kære Ellen, tak for din kommentar og for dine inputs! Det med dato er en god idé, det vil jeg se om jeg kan få styr på (ved hjælp af min ikke eksisterende tekniske sans). Den samlede overblik har jeg faktisk lige fjernet da den efter hånden blev så lang. Men det ku’ godt være, jeg skulle overveje at få den tilføjet igen. Tak også for at du tog dig tiden at svare på skemaet! Fortsat god søndag.

Skriv et svar