Noget af en udfordring

uafsluttede_projekter

Jeg har besluttet mig for at sætte en stopper for mig selv – måske kan vi kalde den en ‘oktober-krea-udfordring’… Jeg er simpelthen umulig når det kommer til at starte nye projekter op, og om muligt endnu mere umulig, når det kommer til at afslutte dem! Jeg elsker simpelthen at planlægge og forberede – forventningsglæden er klart den største…

Jeg har en bunke af uafsluttede projekter både indenfor syning, strik og hækling og for at det ikke skal være løgn; også indenfor ‘candywrapping’ og ‘øldimsedut-hækling’. Nu hvor så mange andre er ved at lægge låg på september-udfordringen To-do-ta-da, vil jeg lave min egen variant som simpelthen går ud på at få afsluttet allerede påbegyndte eller påtænkte projekter (hvor material allerede er indkøbt). Det jeg i første omgang vil afslutte før jeg tager hul på indkøb til nye projekter, er:

  1. Etui til strikkepinde af genbrugsstof (påbegyndt midt september) ✔️
  2. Grydehandske (påbegyndt september 2014)
  3. Penalhus (ikke påbegyndt endnu)
  4. Indkøbs net (syning ikke påbegyndt endnu)
  5. Pyjamasbukser af genbrugsstof (ikke påbegyndt endnu) ✔️

Først når jeg er færdig med disse projekter, vil jeg tillade mig at starte op i noget nyt. Det absolut bedste ville være at lave en del 2 af denne personlige udfordring eftersom disse 5 punkter kun er en brøkdel, af alle de projekter jeg har liggende. Ligeledes er billedet kun et udpluk 😉

Så nu har jeg gang i to personlige udfordringer, udover denne – min økonomiske oktober udfordring. Det kan dog være, at jeg i mellemtiden kigger forbi et par genbrugsbutikker på jagt efter retro stof, men jeg starter ikke op i noget nyt!

Pst… læg lige mærke til det hæklede tæppe jeg startede på før sommerferien. Det går stille og rolig fremad 🙂

3 comments

Skriv et svar