Meget vil have mere

Det var den weekend… Lørdagen gik som planlagt med at male lofter og det er simpelthen blevet så fint! De er ikke blevet malet siden vi fik nye lofter for 9 år siden, så de trængte også til det. Selv om man maler hvidt på hvidt, så kan man sagtens se forskel og huset “dufter” nu af nymalet og nyt. Og rent.

Som jeg skrev forleden dag, skal jeg sparkes i gang med nogen ting – for eksempel vedligeholdelse af huset. Når jeg vel er i gang, bliver jeg dog meget opslugt af projektet og finder energien til at komme videre. Også denne gang.

Næste weekend skal vi male vægge og det glæder jeg mig til. Det med loftmaling var noget der skulle overstås, men vægmaling kan jeg godt lide. Det er så taknemmeligt! Udover det har projektet nu sat en masse tanker i gang. Tanken startede med et skrivebord i stuen, som måske skulle flyttes. Eller måske udskiftes? Måske skulle vi så også flytte sofaen? Eller skulle vi også skifte den? Og tæppet er jeg faktisk også rigtig træt af! Og nu kører tankerne i rundkreds og i mit hoved har jeg en helt ny stue. Ved bare ikke hvordan den skal se ud – endnu.

Så i den kommende uge finder du mig højst sandsynlig på Lauritz.com, Idémøbler, på biblioteket, Kirkens korshær eller i sofaen med en stak Bo Bedre for at søge inspiration 😉 Energien er lige nu på top og det gælder at smede mens jernet er varmt! Jeg er på jagt efter nogle lidt unikke ting – noget der gør stuen personlig og varm. Jeg tror ikke vi kommer udenom at vi skal have et nyt skrivebord og en stol dertil. Jeg kan sgu ik’ lide det og det kan min mand heller ik’!

Den største udfordring i dette projekt, er at det skal laves meget billig – helst helt gratis. Der gik mange penge til ferien og lige nu sidder vi ikke lige frem med en stak penge, vi ikke ved, hvad de skal bruges til. Måske kan vi få en skilling for bord og stol og så må vi jo tage den der fra. Personligt kan jeg faktisk også rigtig godt lide den udfordring, og så har jeg jo en rigtig god grund til at rende på loppemarkeder og i genbrugsbutikker!

11 comments

  • Aargang73 says:

   Jo, Nadia, det er faktisk skønt med nogle projekter, og specielt når man har taget hul på dem! Jeg skal liiige i gang, men det er jeg jo nu. Og jeg nyder de hvide lofter med ekstra hvidt på!

 1. Signe O. says:

  IDEmøbler har 25-50% på alt denne weekend – så måske du skal skynde dig at klikke ind og kigge ASAP! 🙂

  • Aargang73 says:

   Tak for tippet, Signe! Jeg var desværre ikke hurtig nok. Jeg kan se, der stadig er noget på udsalg, men der var desværre ikke noget af det vi skulle bruge…

  • Aargang73 says:

   Der skal nok komme billeder på et tidspunkt, Mette. Nu skal jeg først ud og finde det heeeeelt rigtige (til den helt rigtige pris)

 2. Rikke says:

  Lofter er ikke ligefrem det fedeste at male, så fedt at den er tjekket af på jeres liste.
  Den ene ting har det med at tage den anden, håber du finder det helt rigtige skrivebord til en lille bitte skilling 🙂
  kh Rikke

  • Aargang73 says:

   Nej, du har ret Rikke! Man får ondt i nakken og maling i håret. Har stadig hvidt i håret, jeg ikke kan komme af med. Mon ikke vi finder det rigtige til en bitte skilling – det er mest spørgsmål om tid og om tålmodighed.

Skriv et svar