Marineret Laksespyd – en nem opskrift

Marineret laksespyd - en nem opskrift

I Rema har de to ferske laksefileter på tilbud for en 20’er denne uge. De har også tilbud på 500g cherrytomater til 12 kr. Sammen med lidt gul og rød løg samt rød peberfrugt, blev det trådt op på grillspyd og så var middagen næsten færdig.

I samme butik har de også en rigtig god marinade der hedder “All round” – i butikkens eget mærke (måske skulle jeg lige kontakte Rema og høre om de vil sponsorere dette indlæg) som spyddene blev penslet med før de kom ud på grillen. Yammi! En god, billig, nem og sund middag, serveret sammen med en bulgursalat. Den opskrift vil jeg huske en af de dage, hvor overskuddet til at lave mad, ikke helt er på top.

#mavemad – mad for en sund og flad mave

8 comments

 1. Birgitte B says:

  Det er tidspunkter som disse, at jeg bliver misundelig på folk med grill ;-) det ser virkelig lækkert ud. Vi spiser alt for lidt fisk hjemme hos os. Det skal jeg prøve at rette op på i efteråret. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Birgitte, det gør vi nemlig også – altså, spiser for lidt fisk. Jeg er lidt (læs: meget) kræsen når det kommer til fisk og vil helst have den friske slags. Og det er altså ret dyrt, så det bliver ikke så tit som ønsket. Men godt, det er det!

  • Aargang73 says:

   Ja, det er dejligt med en grill på terrassen og vi bruger den også året rundt. Meeen, jeg vil da sige at sådan en tur i parken med den bærbare slags, er da noget af det hyggeligste. Vi mangler så bare det med vejret…

Skriv et svar