Månedsskift juni/juli

Det er lidt svært at blikke tilbage på juni måned, da jeg knapt nok opdagede den var her. Jeg startede med at døbe overskriften forkert til ‘Månedsskift maj/juni’, da denne måned på en eller anden måde sneg sig forbi, næsten uden at jeg opdagede den. Måske har det noget at gøre med vejret, at det ligesom er svært at forstå, sommeren er her. At vi i morgen går over i juli, er endnu sværere at forstå – men dejligt.

 I juni måned

 • har jeg plukket hyldeblomster i lange baner. Jeg har brugt dem til saftevand, til syltetøj og til kryddersalt og vores hjem har duftet af hyld måneden igennem. Så meget at min mand pludselig fik nok af duften 😉 Jeg har også forsøgt at lave the ud af dem, men det smagte ikke af så meget…
 • fik jeg lavet lidt i haven. Mine højbed blev plantet med grøntsager og krukkerne med blomster. Desværre er haven ikke så grøn og frodig som jeg havde håbet på. Måske har den ikke fået nok regn 😉 Gødning har den også fået, men jeg tænker måske, at blæsten har været hård ved noget af den. Eller så er den simpelthen druknet.
 • var jeg på den bedste tur med lillebror. En hel weekend i Odense med oceaner af tid til at snakke og samle op, spise godt og bare nyde en af (synes jeg selv) Danmarks hyggeligste byer. Jeg vil varmt anbefale det med at tage en tur til Odense, men fremfor alt vil jeg anbefale at lave en tur sammen med kun et af børnene, hvis man altså har flere. Det giver simpelthen så meget!
 •  har jeg haft travlt på arbejdet. Sådan som i rigtig travlt. De nye opgaver har vist sig at toppe lige op til ferien og jeg arbejder for højtryk og på overtid for at blive færdig før fredag i næste uge. Jeg skal nok nå det.
 • blev det mest viste indlæg på bloggen opskriften på hyldeblomst-saft. Hvis ikke du har lavet den endnu, kan du stadig nå det.

I juli måned

 • skal jeg kun arbejde i 4 dage, resten af måneden holder jeg fri. Jeg ved at også disse 4 dage vil foregå i højt tempo på kontoret, men det er ikke så slemt, når man kan se lyset for enden af tunnelen.
 • starter ferien! Og den er så tiltrængt efter en travl juni måned. Jeg havde så mange kvaler i starten af året med at vi ‘kun’ skulle blive her hjemme i Skandinavien i sommer, men lige nu er jeg så glad for de planer vi har. Det er sjovt at se, hvor meget det handler om indstilling. Hvis jeg blev tilbudt at bytte med en flybilet sydpå lige nu, gad jeg faktisk ikke. Jeg glæder mig som et barn til at komme tilbage til området omkring Siljan og jeg glæder mig til at dele den del af Sverige med jer.
 • skal vi hjem til Stockholm en uge. En uge sammen med familien men også en uge, hvor vi skal ‘lege turister’. Vi vil ud og sejle i skærgården og vi vil cykle lange ture. Vi skal have regntøj og gummistøvler med, nægter at sidde indenfor hvis det regner! Men vi håber på sol og varme da vi selvfølgelig har planlagt at bade i de små søer og i Stockholms skærgård.
 • har jeg fødselsdag. Men som altid på min fødselsdag sidder vi en eller anden form for transportmiddel, denne fødselsdag foregår i bil kørendes nordpå i Sverige. Jeg håber i det mindste at solen skinner.
 • har sønnike også fødselsdag. Sidste år havde han et stort ønske om at holde sin 16-års-fødselsag på den nye terrasse, men den nåede ikke at blive klar nok til at holde fest på. Nu er den så godt som færdig, så mon ikke han får holdt sin 17-års-dag der ude.
 • vil jeg til stranden. Traditionen tro vil jeg gerne til Hals men meget gerne også til Vesterhavet. Er blevet udfordret af @chiahealth på at dyppe mig i det kolde hav, så det må jeg jo se, om ikke jeg kan leve op til (er verdens største badkrukke!)
 • skal jeg have den største drømme-is. En stor softice med chokolade af den slags der stivner når den bliver kold dyppet i hakkede nødder.
 • skal jeg læse og strikke og hækle og drømme mig væk. Med andre ord, jeg skal lade op.
 • burde jeg måske slukke ned for blog og andre sociale medier, men det tror jeg ikke at jeg kan. Jeg kan se at mange vælger at lukke deres blog ferien over og jeg tror virkelig at det er en god idé på mange måder. Men jeg tror ikke jeg kan lade være da jeg elsker at skrive. Og det er jo nu jeg virkelig har tiden til det. Men det kan godt være det bliver lidt mere sjældent, da jeg også virkelig vil tage mig tiden til at nyde alt andet IRL. Familien for eksempel.

God weekend til jer alle sammen og god ferie til dem der allerede er godt i gang! ❤

6 comments

 1. Nana says:

  Jeg sidder om kommer i sommerferiehumør af at læse dit indlæg, Malin 🙂 Det lyder som dejlige planer du har! God ferie når den kommer lige om lidt!
  P.S.: Jeg tror nu heller ikke min blog kommer til at holde sommerferielukket 😉
  Knus

  • Aargang73 says:

   Ih, dejligt hvis jeg kunne bidrage med lidt sommerhumør – vi må kæmpe lidt for det lige for tiden. Jeg tror at det på mange måder ville være sundt at lukke bloggen ned i juli måned – det er nok ikke mange der ville savne den i denne tid – men jeg nyder at skrive så jeg bliver nok ved (mest for min egen skyld). Jeg er glad for at du også holder åbent i sommer da jeg jo gerne vil have lidt ferielæsning! Knus

 2. S. says:

  Åhhhh sikke et skønt indlæg. Jeg glæder mig helt til min egen ferie, der starter samtidig med din. Vi skal iøvrigt også til Sverige – til Småland. Jeg glæder mig! God weekend, og rigtig god sommer, hvis vi ikke skrives ved 🙂 kh. S.

  • Aargang73 says:

   Jeg er glad for at du også skal til Sverige, S, og at du glæder dig til det. Det er altid lidt af et sats at tage nordpå om sommeren, men hvis vejret bliver ok, er det ikke meget der er skønnere/smukkere. Du er efter hånd mere i det svenske end jeg er 🙂 Rigtig, rigtig god tur til Småland, håber på et postkort via bloggen

 3. Birgitte B says:

  Ih det bliver dejligt for dig, at komme hjem 🙂 og tror altid det er vildt hektisk på job op til ferie. Men vi når jo det hele – og ellers venter det, når vi er tilbage. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Ja, det bliver dejligt at komme hjem, Birgitte, men det er også skønt at komme lidt væk 😉 Normalt plejer jeg at være godt med op til en ferie men med de nye opgaver jeg har fået, har det slet ikke været mulig at rydde skrivebordet. Jeg har lidt svært at acceptere, jeg ikke når at blive færdig med det jeg sat mig for, men bliver nok nødt til at lære leve med det. Knus Malin

Skriv et svar