Månedsskift juli/august

Det er et af de månedsskift som umiddelbart føles lidt trist, da det føles som om vi for første gang i år, er på vej i forkert ‘retning’. På vinteren så jeg frem til foråret og under foråret talte jeg ned til sommeren, men det ville være løgn at påstå, at jeg lige nu glæder mig til efterår. Jeg forsøger at fokusere på de gode ting og heldigvis er der stadig mange af slagsen. Og måske burde jeg generelt lade være med at glæde mig så meget til det der kommer, og i stedet være bedre til at fokusere på nuet?

I juli måned

 • viste sommervejret sig ikke fra sin bedste side hjemme i Danmark. Jeg gjorde mit bedste for at finde tegn på sommer, og den har da også været her, dog i en lidt sløj variant. DMI har talt til 7 sommerdage i år – 5 af dem tog vi hul på allerede i maj. Solsorten og Jørgen Leth kan man da i det mindst stole på!
 • tilbragte vi en uge i Rättvik – den skønneste uge i meget lang tid. Ro, ro, ro. Sjældent har jeg oplevet så meget ro, som her. Det med at komme hjemmefra og lade de huslige pligter blive på matriklen er afslappende i sig selv, men når man oveni havner i et område som dette, bliver effekten dobbelt op.
 • tilbragte vi også en uge i Stockholm som udover cykling, lange gåture og sejlture i Skærgården bød på en masse familiehygge. Det er ikke så ofte vi er hjemme, men når vi er, er vi virkelig sammen allesammen.
 • fik jeg hverken strikket eller læst så meget som jeg troede, jeg ville. Til gengæld har jeg heller ikke brugt så meget tid på bloggen som jeg havde forventet, så hvad jeg har fået tiden at gå med, vides ikke. Slappet af, det har jeg i hvert fald.
 • kom jeg i gang med at cykle igen. Sidste sommer var det som om det gik totalt hårdknude i det der cykling, men i år har jeg startet stille og rolig op og fokuserer virkelig på at tage det i mit eget tempo og ikke lade mig stresse af en mand der er i noget (!) bedre form. Det er en pragtfuld måde at komme i form på og en lige så pragtfuld måde at være sammen på.
 • har jeg spist masser af is. Den drømme-is jeg havde lovet mig selv, har jeg dog stadig til gode 😉
 • har jeg badet i en iskold sø. Og når jeg påstår at den var iskold, er det ikke engang løgn. Men det var et kick, jeg nok kunne tænke mig at prøve igen. Hvem ved, måske bliver jeg vinterbadere?
 • fik jeg lavet mit sidste indlæg til Værtindegave-stafetten – en velduftende Bodyskrub lavet af 4 produkter som du måske allerede har i køkkenet. Samarbejdet har været sjovt og lærerigt på mange måder og jeg har været glad for at ‘arbejde’ sammen med både Karen, Nana og Pia!
 • mødte jeg Suzanna og Jack på min vej gennem Sverige. Det er så skønt at møde mennesker der er så inspirerende! Suzanna skrev i øvrigt til mig for et par dage siden og fortalte, at hun startet en blog. Jeg ønsker hende al held og lykke med den!
 • blev jeg et år ældre. Dagen foregik til største del i bilen hvor både humøret og musikken var høj da det var den første dag på ferien. Vi sang alle sammen med på svenske hitsange, nogen af os bedre end andre. En biltur jeg tror vi længe vil huske.
 • blev sønnike også et år ældre. Solen skinnede ikke uventet ❤ største delen af dagen fra en næsten blå himmel, og udover en brunch på terrassen, blev dagen også fejret med middag på Lighthouse Street Food.

I august måned

 • skal drengene ind i rutiner og en normal døgnrytme igen. Jeg kunne jo godt give dem det gode råd at stå tidlig op et par dage inden skolen starter, men jeg kan lige så godt lade være 😉
 • skal vi hele familien inkl. svigerdatter en uge til Málaga. Den rejse drengene og jeg gav til farmand i 50 års gave, er nu tid til at indfri. SÅ håber vi på sol og varme for alle penge.
 • får vi besøg af mine forældre en uge. Jeg glæder mig til at forkæle dem og jeg glæder mig til at komme på loppemarked sammen med dem. Jeg kender ikke nogen der har SÅ meget tålmodighed til at gå på loppemarked som de to!
 • tror jeg nok at vi skal lære os at leve med en bil… Den ene bil er sat til salg og om vi får den pris vi gerne vil have for den, sælger vi den. Vi er begge to ret motiverede til at se om ikke vi kan spare den ene bil væk – drengene synes dog at det er den mest åndsvage idé vi har fået i rigtig lang tid!
 • bliver jeg nødt til at finde andre måder at komme på arbejdet, hvis vi altså får bilen solgt. Jeg håber, jeg bliver flink til at tage cyklen, men der er også andre muligheder som f.eks. bus eller samkørsel.
 • skal jeg kun arbejde i ca. 14 dage, men jeg ved, at jeg disse 14 dage får rygendes travlt. Det er nu ikke så slemt når man ved, der venter en uge i Sydspanien…

Jeg kan se rundt omkring i Blogland at nogle af jer er tilbage på arbejdet, og andre af jer stadig nyder ferien lidt endnu. Ferie eller ej; jeg ønsker jer alle sammen en dejlig uge i den danske ‘sommer’ ❤

6 comments

  • Aargang73 says:

   Kære Rikke, det har vi! Sommeren i Sverige var heldigvis bedre end i Danmark, men jeg synes også at vi har været gode til at bruge dagene uanset vejr. Og det er jo tit sådan med “dårligt vejr” at det ser værre ud gennem vinduet end hvis man tager tøj på og træder ud 🙂

 1. Maude // skøreliv.dk says:

  Stort tillykke med fødselsdagen! Det lyder som en dejlig ferie – jeg når heller ikke altid helt alt det, jeg forestiller mig, at jeg skal nå. Det er nok godt det samme. Men bortset fra det, så glæder jeg mig ALTID til efterår! ❤️

  • Aargang73 says:

   Jeg forsøger virkelig tage ja-hatten på og fokuserer på de possitive ting med efteråret. Generelt kan jeg også lide efteråret da det på mange måder er den “hyggeligste” årstid. Jeg tror mest at det handler om “sorgen” over at sommeren er over for denne gang. Før den overhoved startede…

  • Aargang73 says:

   Mange tak Birgitte – det vil jeg sige videre ❤️ Jeg kan desværre se mange ulemper med at leve uden min bil, men jeg er indstillet på at give det et forsøg. Heldigvis er vi ikke blevet budt det vi gerne vil have for den endnu 😉

Skriv et svar