Månedsskift august/september

Selv om jeg på mange måder holder af efteråret, føler jeg mig ikke helt klar til at sætte punktum for sommeren endnu. Nok mest fordi der ikke rigtig har været sommer…Men på trods af vejret, har august været en dejlig måned på rigtig mange måder og jeg er sikker på, at september også bliver en af de rigtig gode.

I august måned

 • nød vi fremfor alt af en alt igennem fantastisk uge i Nerja. Det var længe siden vi holdt en ferie hvor vi kun slappede af og tog dagene lige som vi havde lyst til. Ingen kultur, ingen guidede ture, ingen seværdigheder overhoved! Vi var 6 af sted og det fungerede så fint på alle måder, da vi var gode til at give hinanden plads, lave ting sammen men også hver for sig.
 • havde vi en uges besøg af min far og mor. De kom til Danmark uden regnfrakke men til gengæld med 5 par shorts i kufferten. De rejse fra en sommer i Stockholm, hvor denne fordeling virkede helt fornuftig! Vi var dog utroligt heldige med vejret de dage/stunder hvor jeg havde fri og vi kunne nyde tiden sammen udendørs. Jeg fik i denne uge en god mulighed for at opleve min egen by som turist, hvor vi blandt andet fik en fredagsøl i Fjordbyen.Fjordbyen, Aalborg
 • havde jeg det årlige MUS-samtale (medarbejderudviklingssamtale) med min leder. Ud af den samtale kom der en masse tanker og funderinger – mere om det på et senere tidspunkt.
 • kom jeg godt i gang med at læse bøger igen. Meget tak være jer, som hjalp mig med at skabe en liste over de næste 10 bøger jeg skal læse. Jeg har taget hul på den, og den første bog på listen lever i hvert fald op til mine forventninger!

September måned

 • startede ud med et par timer sammen med skønne kollegaer i vores fredagsbar. Solen skinnede så vi kunne sidde udenfor. En dejlig start på weekenden og en skøn start på september.
 • kan vi se frem til en weekend i sommerhus sammen med hele familien. Vi har lejet et stort sommerhus på Fur og jeg glæder mig til at være sammen og jeg glæder mig til at opleve øen.
 • har jeg lavet flere venindeaftaler, noget det blev alt for lidt af i august måned.
 • vil jeg nyde at det stadig er lyst efter aftensmaden og gå nogle gode, lange gåture.
 • vil jeg ikke fokusere på at det bliver mørkere, koldere og mere blæsende. Jeg vil derimod fokusere på den oplagte hygge med stearinlys, te og gode bøger.
 • er der nogle haveprojekter der skal afsluttes. Blandt andet det højbed, vi startede på for rigtig lang tid siden, som gang på gang er blevet sat på stand-by grundet både det ene og det andet. Jeg ser frem til at få sat punktum for det og få ryddet op.
 • ser jeg frem til en fælles dag med alle mine kollegaer. Vi ved, vi skal have en hel dag i Lille Vildmose, men vi ved ikke rigtig noget om hvad vi skal. Noget med teambuilding og det plejer nu at være meget hyggeligt.
 • vil jeg forsøge at cykle til arbejdet et par gange om ugen. Den ene bil er sat til salg, en beslutning vi langt om længe har taget, efter at tanken på at undvære en af bilerne for første gang slog mig den gang hvor bilen gik i stå.
 • glæder jeg mig til at komme igang med noget af det vi talte om til MUS. Men igen; mere om det senere…

Jamen september måned er jo allerede skudt i gang og jeg håber, at I allesammen haft en lige så god start, som jeg har. Nu vil jeg tilbage til slikskålen 😉

God weekend!

 

8 comments

 1. Nana says:

  Hyggeligt at høre lidt opsamlende fra dig, Malin. Og skønt at I har været afsted på sådan en “rigtig” ferie!
  September er en skøn måned som vi vist godt kan glæde os til 🙂 God weekend og god september til dig!
  Kh Nana

  • Aargang73 says:

   Ja, du har ret Nana. September er en rigtig dejlig måned på mange måder – og smuk. Jeg ønsker også dig en god weekend og en dejlig september ❤️

 2. Birgitte B says:

  Sikke en fin september liste 🙂 Jeg synes august fløj alt for hurtigt afsted og håber, at september fortsætter med det gode vejr (det ser dog ikke sådan ud). Knus Birgitte

  • Aargang73 says:

   Næ, Birgitte, desværre lader det til vi måske skal ind i oktober før vi får godt vejr!!? Vi havde dog en enkelt dag sidste weekend – måske har der været flere, man glemmer så hurtig.

 3. Dorte says:

  Dejligt med sådan en uges ferie i august. Synes såmænd også godt jeg kunne trænge igen :-). Og dejlige ting i vente i september inklusive skønt solskinsvejr. Kram D

 4. S. says:

  En ekstra uges ferie, lige til at lade op til efteråret i august må være herligt! Det lyder simpelthen som en skøn august du/I har haft, og en skøn september du har i vente. Jeg hepper på mange solskinstimer (især fordi idag er en gråvejrsdag, og sol gør så godt…)
  Ha en skøn uge, kh. S.

  • Aargang73 says:

   En uges ekstra ferie, kan man jo nok altid bruge ❤️ Det var skønt, men jeg når ikke mere end ind af døren, før jeg begynder at planlægge næste lille getaway. Solskinstimerne har vi vist stadig til gode…

Skriv et svar