Månedsskift april/maj

månedsskifte

Med risiko for at gentage mig selv; endnu en måned kom og endnu en måned forsvandt. Lynhurtigt! Hvor bliver de af!? Hvis det bliver ved på den her måde, er vi snart inde i 2018. Lige nu må det bare ikke gå for stærkt, for lige nu, går vi den absolut bedste tid i møde. April måned blev jo nok ikke helt så forårsagtig som mange af os havde håbet på, maj kan kun blive bedre. Foråret er bestilt herfra!

Måneden der gik

For første gang i et år, besøgte vi min familie i Stockholm. Planerne for denne uge var mange, men vi nåede desværre ikke det hele, da der kom noget sygdom i vejen. Vi var samlet hele familien, alle drengene og en svigerdatter. Der var kusiner og fætre, onkler og tanter – lige som ønsket – vi manglede lige helbredet for at det hele skulle være helt i top!

For første gang i et år, blev jeg også syg. Jeg havde en enkelt sygedag i sidste måned, nok grundet lidt for meget at lave, men sådan med feber, snot, hals ondt og hoste er godt nok længe siden. Jeg er ikke i tvivl om, at grunden til denne omgang er, at min mor ikke lavet ingefærshot til mig 😉 Næsten 14 dage tog det at komme ovenpå igen, så nu er jeg i gang med mine shots igen!

April måned blev også den måned, Stockholm skulle udsættes for terror. Dagen før vi skulle derop, kørte en lastbil med fuld fart igennem en gågade – 5 mennesker mistede livet, blandt andet en lille pige på 11 år. Jeg tror at mange af os pludselig fik følelsen af, at den terror kom meget tæt på.

Jeg har læst – ikke mindre end 3 bøger fik jeg afsluttet. Jeg skrev i sidste uge hvad jeg synes om Papmaché Reglen af Hella Joof, og jeg har planlagt at en gang snart, også skrive om de andre to. Det er tre vidt forskellige bøger jeg har læst, sådan læser jeg helst; i en vildt blandet miks.

Vi fandt en ny serie på Netflix. Eller, min mand, fandt en ny serie på Netflix; The last Kingdom. Fra starten var det slet ikke meningen jeg ville se den sammen med ham, men jeg faldt i. Han begyndte at se den, og jeg begyndte at se den med et halvt øje over strikketøjet. Og jeg blev fanget. Selv om det er en ret voldlig ‘drengefilm’, indeholder den også en god historie, så den kan godt anbefales.

Bloggen holdt 2 års fødselsdag – ikke at forglemme 🙂 Det blev nu fejret meget stille og rolig uden både kage og flag, men jeg er virkelig glad for alle søde kommentarer jeg fik den dag. Bloggen er kommet til at betyde så meget for mig i løbet af disse to år, det havde jeg slet ikke forventet, den gang jeg startede. Den tager rigtig meget af min fritid og den fylder rigtig meget i mit hoved – konstant! Men det er det hele værd, og lige nu, kan jeg slet ikke undvære den. Eller jer.

Et lille skridt for bloggen, men et kæmpeskridt for mig personligt, var at jeg fik fortalt en af mine bedste veninder at jeg har en blog. Jeg har ikke helt ‘sprunget ud’ som bloggere endnu og for mig er det utrolig grænseoverskridende at skulle fortælle om Aargang73 for nære og kære. Men jeg har besluttet at tage udfordringen i små portioner og kunne ikke komme i tanke om nogen der var bedre at starte med end lige hende❤️ Jeg fik præcis den opbakning jeg havde håbet på, og modet til at fortælle flere omkring mig om min blog. Men én af gangen. Jeg skal lige vænne mig ved tanken…

Månedens mest læste indlæg på Aargang73 var ‘Få styr på garderoben‘. Selv om det var et af månedens sidste indlæg, overhalede den hurtig alle de andre. Så mon ikke der er et par stykker af jer, der er godt i gang med den store oprydning her i weekenden.

Måneden der venter os

Noget af det jeg glæder mig allermest til den kommende måned, er det spændende samarbejde som jeg lige er startet op sammen med tre andre bloggere; Karen fra Dalsgaard i Skivholme, Nana fra Mit Landliv og Pia fra FiftyFabulous. Vi har flere idéer omkring samarbejdet, men det første vi går i gang med, bliver en fælles serie indlæg omkring et specielt tema. Et tema som jeg ikke vil afsløre endnu… Først ud i stafetten, bliver Karen som præsenterer sit første bidrag på fredag. Det er et samarbejde som jeg glæder mig utrolig meget til, af mange grunde. Jeg er spændt på at se, hvad vi sammen kan skabe i ‘Blogville’, men jeg er også rigtig glad for den sparring, jeg allerede kan mærke. Som Nanna skriver så godt om på bloggen denne uge, er det vigtig at ‘vi som blogger’ ser hinanden som kollegaer og ikke som konkurrenter! Hvis man ser på alle de kommentarer der kom til dette, lyder det til at vi alle er ret enige i det.

Min mand bliver 50 år i slutningen af måneden. Mere om hvordan han skal fejres, kommer lidt senere på bloggen. Min søn bliver 19 og det skal selvfølgelig også fejres, men måske i lidt mindre skala!

En hel del sociale arrangementer har jeg at se frem til. I min kalender står både venindehygge, konfirmation og en 40-års-fødselsdag. Og sidst men ikke mindst; en hel dag med loppejagt sammen med min svigerinde og hendes mand. DET glæder jeg mig til – loppetosse som jeg jo er.

Havesæsonen burde have været startet for længst, men med det møgvejr vi haft (undskyld sproget), har det ikke været meget glæde i at gå rundt der ude og fryse. Nu kommer foråret, det er jeg sikker på, og så må vi lægge hårdt ud, så vi kan nå det hele. Noget af det første jeg skal i gang med, er at få kartofler i jorden! Det med nye kartofler til St. Hans kan vi nok glemme alt om, men mindre kan også gøre det.

Som noget nyt på bloggen, vil jeg fra og med nu, indføre et ugentligt nyhedsbrev. Det bliver blandt andet en opsamling på ugen der gik på bloggen, men med tiden har jeg også andre planer. Jeg har selvfølgelig gjort mig nogle tanker, men jeg tænker at det er noget der skal have lov at udvikle sig med tiden. Jeg håber, du vil tage godt imod det, og tilmelde dig!

Nyd søndagen der ude allesammen. I morgen er det mandag og maj måned.

16 comments

  • Aargang73 says:

   Det er jeg glad for Anette 🙂 Ja, maj kan man vel ikke andet end glæde sig til. Mon ikke det er den bedste måned på hele året hvor det hele ‘starter’ og man stadig har hele sommeren foran sig.

  • Aargang73 says:

   Tak for din besked, Pia. Ja, det bliver vildt sjovt og spændende og jeg glæder mig også rigtig meget. Det kan ikke blive andet end godt ❤

  • Aargang73 says:

   Tak for din kommentar, Bodi. Ja, jeg er også lidt (læs: meget) spændt på netværket. Jeg har aldrig indgået i et blogger-netværk før, men har ofte manglet nogen at sparre med. Det er ikke så mange omkring mig, der gider at diskutere plugins og statistikker 😉 Jeg håber, det bliver så godt som vi håber på. Kh Malin

  • Aargang73 says:

   Ja, der er nogen gode ting at se frem til, Dorte. Bare det at det nu er maj måned – så går det hele jo nænsten helt af sig selv! Jeg elsker maj! Kram Malin

  • Aargang73 says:

   Det glæder mig, du glæder dig, Birgitte. Jeg er sikker på, at det bliver godt – både for bloggen og for mig privat. Kh Malin

 1. Karin says:

  Et dejligt kog sammen omkring april, og spændende hint til det der vil ske i Maj.
  Omkring sygdom, jeg var ramt i hele 3 uger, hoster stadig lidt, og griber stadig efter Halls når det kradser lidt i halsen, tør ikke finde sandalerne frem, trods Maj er påbegyndt 🙂
  Har skrevet mig op til din nyhedsmail.

  • Aargang73 says:

   Øv, 3 ugers sygedom lyder dog værre end 3! Jeg går også stadig og hoster lidt, så man må sige, det er en sej omgang. Men mon ikke vi bliver helt raske på et tidspunkt begge to. Dejligt, du har skrevet dig op til min nyhedsmail! Jeg håber, du vil ku’ lide det.

Skriv et svar