Lukker dele af bloggen ned…

img_2875

Ehj, jeg fik pludselig kolde fødder i forhold til min blog og til nogle af de ting jeg har skrevet her inde (lige et par dage efter at jeg ‘boostet’ den med Facebook og alt)… Jeg har skrevet indlæg som til tider føles meget private, og jeg kan desværre mærke den der snigende følelse af eller uro for, at nogen jeg kender, læser med uden at jeg ved det. Eller som en af mine ‘blog-venner’ udtrykte det; følelsen af at være ‘udspioneret’. Jeg har derfor gået tidligere indlæg igennem et efter et og slettet dem som jeg ikke har lyst til at dele med evt. ‘genboer-kollegaer-bekendte’. Desværre, vil jeg skynde mig at tillægge. For mig har det været enormt gavnligt at skrive disse indlæg, da jeg delvis er kommet af med en del af mine tanker men fremfor alt fordi jeg har fået en masse feedback og pep. Fremover bliver jeg dog nødt til at have disse fiktive ‘genboer-kollegaer-bekendte’ in mente når jeg skriver, for at undgå den usikkerhed og mærkelige mavefornemmelse jeg nogen gange går rundt med.

Jeg har tænkt på, om der var en anden løsning for at kunne blive ved med at dele disse lidt mere personlige ting med hinanden – en mindre, lukket facebookgruppe eller noget i den stil…? Jeg ved ikke helt, hvad jeg tænker, men måske er det andre der har på samme måde og som kan/vil spinde videre på idéen? Jeg ‘kender’ i hvert fald et par andre der af samme grund har lukket ned eller gjort bloggen privat. Det er lidt ærgerligt…

Knus

 

 

5 comments

 1. www.skøreliv.dk says:

  Jeg tester lige om jeg nu har held til at lægge en kommentar hos dig…: Jeg kan godt følge dig. Der er stor forskel på, om noget er personligt eller privat. Alt for mange i min inderkreds kender til min blog, og det er jeg ked af. Hvis jeg kunne gøre noget om i forbindelse med min egen blog skulle det helt klart være, at INGEN kendte den!…

  • Aargang73 says:

   Ih, Crappmum – you did it! Dejligt at have dig tilbage – nu håber vi at teknikken holder :-) Det lyder til, vi næsten alle sammen har på samme måde; Vi vil gerne dele mange ting med dem vi ikke kender, men lysten at dele med dem vi er tæt på, er ikke så stor. Jeg ved også en som lige har lukket sin blog ned efter mange år for at starte op på ny som helt anonym. Hvordan fandt din inderkreds ud af, at du havde en blog? Er det noget du selv har delt med dem på et tidspunkt, eller ‘fandt’ de dig?

 2. Birgitte B says:

  Efterhånden så kender mange i min omgangskreds min blog – også familien. Det er prisen for at skrive i lokalavisen. Jeg prøver ikke at tænke så meget over det i mine indlæg, men det er da klart, at jeg tænker en ekstra gang, når nu jeg ved min mor læser alle mine indlæg.
  Vi er nogle, der har en gruppe på FB. Den er her: https://www.facebook.com/groups/1808938136016628/ Den hedder Blogger Netværk
  Kh. Birgitte

 3. Mette says:

  Jeg forstår dig og jeg tænker selv, over hvad jeg skriver. Læser en mor med til en af ungernes venner m.m. men da jeg også blogger med 5 andre på MS Bloggen og det er om sclerose, blev jeg enig med mig selv om, at jeg bare må blive ved. Så længe mine børn ikke klager bliver jeg ved. Og jeg skriver meget ærligt om sclerosen på MS Bloggen. Glad for du stadig vil blogge også selvom du ikke nødvendigvis deler alt der. Man skal altid følge sin mavefornemmelse:)

Skriv et svar