Lister ind i Blogland igen…

Jeg har længe tænkt skrive dette indlæg, men hvor har det været svært at få det gjort. Jeg er begyndt at skrive rigtig mange gange, men af en eller anden grund har det føltes svært og jeg har lagt computeren væk igen. Vidste ikke helt hvor jeg skulle starte… Om der krævdes en forklaring til mit lidt pludselige fravær. Om jeg burde samle op på alt det der er sket siden sidst.

Jeg har mest lyst at uden videre forklaring bare ‘liste’ mig ind i Blogland igen, og lade som om jeg aldrig været væk, og så bare skrive videre der hvor jeg slap. Må man det? Meget er sket siden jeg sidst skrev i november 2018 – rigtig meget. Men meget er også som det plejer. Jeg har meget at fortælle og en masse tanker at dele, men jeg har ikke travlt…

Jeg har savnet Aargang73, men fremfor alt har jeg savnet alle dem, der haft sin gang her. Jeg har den sidste tid genbesøgt gamle indlæg og jeg har fremfor alt læst alle søde kommentarer. Lysten at vende tilbage blev dermed endnu større. Jeg håber, at I stadig er her og at I er med på at samle op der hvor vi (jeg) slap ❤.

10 comments

 1. Karin says:

  Jeg “gemmer” mig her stadig.
  Det med at komme forbi, sætte et fodspor, længes efter et sted, hvor fortællelysten stadig findes, ja, jeg mener stadig der er plads til bloggere der bare fortæller om hverdagens gøren og laden.
  Jeg er kun glad for du skriver et par linjer. Glæder mig allerede til næste skriv fra dit hjerte/hånd.

  • Aargang73 says:

   Tak for din søde besked, Karin. Skønt at vide, der stadig er plads for mig, når jeg har brug for jer. Og skønt at vide, du stadig ‘gemmer’ dig her. Glæder mig til at høre mere fra dig. Kh Malin

 2. Nana says:

  Jeg er flere gange holdt op med at blogge – for så at begynde ingen, for jeg har også savnet det. Man kan sagtens liste tilbage i blogland 🙂 Du er så velkommen!
  Kh Nana

  • Aargang73 says:

   Once a blogger, always a blogger 🙂 Der har været en periode hvor der har været svært at finde både tid og inspiration til at skrive, men gud, hvor har jeg haft lyst at vende tilbage mange gange. Jeg har forsøgt i omgange, men faldet af igen. Nu håber jeg, at jeg kan komme tilbage på rigtig i en periode og ikke hoppe sådan frem og tilbage. Glæder mig til at du er her til at tage så godt imod.

  • Aargang73 says:

   Ja, det har du helt ret i og det er faktisk enormt svært at få skrevet noget som helst, hvis lysten ikke er der. Så det går lidt af sig selv. Nu synes jeg dog, det er hyggeligt at være tilbage og at ‘se’ nogen af jer ‘gamle’ dukke op igen. Fedt!

 3. Therese says:

  Ih, hvor hyggeligt. Du ryger straks på min blogliste. Jeg er også begyndt at blogge lidt mere igen, og kan sagtens sætte mig ind i at det kan være lidt svært at komme tilbage.

  • Aargang73 says:

   Ehj, skammer mig helt over hvor dårligt det gik med at liste ind i blogland igen. Opdager først nu (!) – 4 måneder senere din besked. Det er ikke meget glæde du har haft af mig på din blogliste eftersom der kun blev til et fåtal indlæg i forbindelse med min ‘comeback’. Jeg bliver nok nødt til at forholde mig til, at Aargang73 altid vil være en del af mig, men at jeg i perioder ikke vil finde tiden/motivationen til at skrive. Du er hermed også tilføjet min blogliste 🙂

Skriv et svar