Julen – lutter idyl… (?)

julegaver

En af de ting jeg slapper allermest af med, er at læse andres blogs. Jeg kan få timer at gå med denne læsning og finder her både inspiration og ro. Jeg har flere blogs jeg vender tilbage til dagligt og det er så hyggeligt at følge med i deres hverdag og syslerier. Her omkring jul er det fuld gang i hjemmelavet konfekt, familie sammenkomster, julefrokoster, gaveindkøb og gaveindpakning. Der bliver lavet dekorationer og kranser, pyntet i haver og stuer og bagt til den store guldmedalje. Man kan jo ikke lade være med at komme i julestemning!

Jeg synes, det går bedre i år end det plejer med at kunne lide julen og på en eller anden måde har både det med at læse blogs og at selv skrive, gjort det lidt nemmere … Jeg elsker jo så meget af det der er omkring julen, men jeg mangler roen omkring de ting jeg laver. Jeg er mentalt enormt stresset og jeg har svært at være i det,  jeg laver for stunden. Tænker over alt det jeg ikke har nået endnu og over alt det jeg gerne vil, i stedet for at bare være nuet og hygge med det jeg sidder med for stunden. Mine lister bliver flere og flere og længere og længere. Er gået fra A5 til A4 for at kunne rumme det hele og har delt opgaverne op i kategorier og lavet en tidsplan ;-)

gaver

I dag har jeg fået pakket julegaver ind, næsten alle sammen er i hus nu og det er et kæmpeflueben! Jeg elsker at købe gaver og jeg elsker at overraske andre, men det gaverace der er omkring julen, har jeg desværre aldrig lært at holde af. I sidste uge fik jeg sendt de gaver der skulle til Sverige af sted. Jeg havde på det tidspunkt ikke nået at købe til-og-fra-etiketter, men løste det med en halv stjerne af stjernestrimler.

I morgen skal jeg på arbejdet, men på fredag har jeg taget en feriedag og der står den på konfekt, karamel og andet godt. Det glæder jeg mig til!

 

One comment

Skriv et svar