Jo jo – sommeren er her!

Den er god nok, sommeren er her. Det gode vejret har svigtet Big time, men hvis vi kigger os omkring, er der andre sikre tegn:

 • Butikkerne bugner af danske jordbær. Jeg tror vi skal skynde os at nyde dem, for med al den regn der har været, bliver sæsonen nok alt for kort.
 • Skov og mark er fyldt med sommerblomster. En masse blomster som jeg ikke kender det danske navn på, men som jeg nyder helt enormt!
 • Tour de France kører i fjernsynet og lyden af Jørgen Leths stemme er lige med sommer i vores hjem. Det er yderst sjældent vi sidder og ser løbet, men det kører tit i baggrunden og jeg følger med når de skal igennem de smukke passager. Lidt som at rejse med i Frankrig. Det er også fantastisk at tage en lur til, da deres stemmer er enormt beroligende.
 • Fuglesang. Der er få ting i livet der kan få mig så momentant lykkelig som sangen fra en Solsort.
 • Lyden af græsslåmaskiner og duften af nyslået græs. Elsker det næsten lige så meget som Solsortens sang.
 • Det er tomt på mit arbejde. De studerende er ved at være færdige med deres eksamener og selv om jeg kommer ganske sent om morgenen, kan jeg få en parkeringsplads lige udenfor døren. Lidt kedeligt det er så stille, men praktisk med lettilgængelig parkering. Frem til nu har det de sidste par uger været fuldt af studerende og deres familier, champagne, flag og jordbær. En fantastisk dejlig og festlig tid!
 • Det er også stille her på villavejen. Mange af naboerne er taget sydpå og der er ikke så mange at snakke med over hækken (som i øvrigt er blevet betydelig lavere her i weekenden!)
 • Børnene vender på døgnet. Går i seng ekstremt sent (tidligt) og sover til en gang på den anden side af frokost. Jeg forstår det ikke og prøver på at få dem ind en rigtig døgnrytme igen, men jeg kan lige så godt opgive.
 • Fiskestænger og andet fiskeudstyr kommer frem her hjemme. Jeg elsker når drengene pakker madpakker og fisketing og giver sig ud på deres små fisketure – så er det sommer. Heldigvis fanger de aldrig noget!
 • Læserne forsvinder fra bloggen – fra deres egen og fra min. Nok sikkert ud i den rigtige verden for at nyde af jordbær, fuglesang, sommerblomster og Jørgen Leth. Og det gør de ret i! (Men jeg er glad for at I stadig er nogle der læser med!)

Knus

17 comments

 1. Anette says:

  Jo sommer er det… men vådt
  elsker også nyslået græs…
  lover at se forbi over sommeren, satser også på at få gang i min egen igen snart… skal lige finde de sidste ledninger så computeren er oppe at køre…

  • Aargang73 says:

   Tja, men en ‘våd sommer’ er nok også ‘sommer’. I hvert fald når man bor på disse breddegrader 😉 Hyggeligt at også du kigger forbi en gang imellem, selv om vi befinder os midt i sommerferien. Det bliver godt, at få bloggen op snart igen, ikke? Kh Malin

 2. Karin says:

  Juli er ensbetydende med sommer, og det uanset vejret.
  Mellem regn og blæst findes der huller til at nyde ude livet, med lyden fra fugle, børn der leger, plæneklipper, hækklipper etc.
  Min søn sender snapchat fra hyggestunder med fiskestangen, og det der blev fanget. Han bor selv og klarer derfor rengøringen på af fiskene selv. Voksen søn der fylder 32 år her i juli.

  • Aargang73 says:

   Ja da, vist er det sommer. Og heldigvis har vi jo også dage hvor vi både får sol og varme og når at få lidt fregner på næsen. Men jeg håber alligevel at vi snart får sådan rigtigt strandvejr! Det hører ligsom til. Skønt at du får lov at følge lidt med på din søns fisketure ❤️

  • Aargang73 says:

   Tak søde, Maude ❤️ Jeg ønsker også dig en rigtig dejlig sommer – håber ikke du holder helt pause fra bloggen, da jeg nyder at læse med (selv om jeg ikke altid er så flink til at kommentere da jeg tit læser fra mobilen). Stort knus fra mig.

 3. Bella says:

  Hvor er du god til lige at fremhæve de “små” sommerting, som man nemt kan glemme eller tager for givet, men som netop fortæller os, at det er sommer.
  Hvor er du sød, Malin! Tak!

  • Aargang73 says:

   Tak, Bella, vi må jo gøre vores bedste for at hjælpe hinanden med at komme i feriestemning 🙂 Men mon ikke at vi også snart får noget sol og noget varme, så at vi også kan få det sidste med for at det skal blive rigtig sommer!❤️

  • Aargang73 says:

   Skønt at du ikke giver helt slip, Birgitte, men også bevæger dig lidt i denne verden her i sommer. Knus Malin

  • Aargang73 says:

   Tak, KS. Jeg ønsker også dig den bedste og den skønneste sommer. Vi skal nyde den, det går så hurtigt, men lige nu er den her.

 4. Www.rikkes-planet.dk says:

  Rigtig god sommer, ellers læser jeg ihvertfald op på bloggen, når jeg får tid.
  Kh Rikke

 5. Ingrid says:

  Jeg henger med selv om det er sommer, og du har riktig mange gode grunner listet opp for å glede seg over sommeren, selv om været har sviktet. Sviktet, big time, har det gjort her hos oss i nabolandet også. Men, jeg gik ikke opp. I dag har det vært strålende, i går også.

  • Aargang73 says:

   Det er jeg glad for, Ingrid! Jeg tror, det er store dele af Europa der indtil videre er blevet snydt på det gode vejr, men det kan jo stadig nå at vende. Og som du skriver, så sker det jo en gang imellem at solen kigger frem og vi må nyde disse dage.

Skriv et svar