Jeg kan sætte mit første flueben

etui_til_strikkepinde

Stille og rolig er jeg begyndt at vinge af på min liste over sy-projekter der skal gøres færdige. Jeg valgte det nemmeste og mest overskuelige projekt først (surprise, surprise) og kunne forleden dag sætte flueben efter ‘etui til strikkepinde’. Jeg havde købt et lagen på en af mine shoppingture i genbrugsbutikker og i sådant et lagen, er der altså mange meter stof!

Til dette etui har jeg brugt et mønstre fra Stof og Stil som egentlig er til et penalhus. Jeg syede på et tidspunkt dette penalhus til Lillebror og det slog mig, at idéen vist passede perfekt til strikkepinde, hæklenåle, neglefile eller hvad ellers man har af lange genstand. Jeg har bare lavet etuiet lidt større. Måske burde det har været lidt længere, men tænker at det også er lidt lige meget, pindende stikker ud i toppen?

etui_til_strikkepinde_lukket

Udover dette strikkepind-etui, har jeg indtil videre også fået syet et mobil etui af samme stof og jeg er begyndt på mine pyjamas bukser (står også med på listen). Det er det blødeste stof og jeg kan godt forestille mig, det bliver et par bukser jeg kommer at blive glad for! Når jeg har brugt alt stof, skal jeg nok gøre en oversigt over alle de nye ting jeg har fået, ud af dette gamle lagen!

Om knapt to uger skal jeg på hyggetur til København med min søster. Nøj, hvor skal vi bare ose i genbrugsbutikker. Det er hun bare ikke klar over endnu!

One comment

Skriv et svar