Jeg giver op…

FullSizeRender

Min aftale med mig selv, gik fuldstændig af H til! Tanken var god, men problemet er at jeg virkelig elsker at starte nye projekter op – kan simpelthen ikke lade være! Jeg når ikke at komme ret langt i et projekt før jeg i tankerne er i fuld gang med at planlægge næste. Det gælder både syning, strik, hækling og alle andre små projekter såsom smykker og candywrapping… Så min bunke med påbegyndte projekter er ikke blevet mindre, men omvendt større.

IMG_7740Lidt godt er det kommet ud af det, da jeg fik syet mit etui til strikkepinde og faktisk også et par pyjamasbukser. Pyjamasbukserne var noget af et projekt (!) Jeg brugte et gammelt mønstre jeg købt i Spanien for 20 år siden og udover at de var alt for store gik de også enormt højt op i livet (noget jeg hader) plus at de stumpede i benene. Så der blev et lidt ‘klip-og-klistre’ projekt men i sidste ende fik jeg bukserne til at passe mig perfekt; lavtaljede med elastikker forneden. Og helt enormt bløde, præcis som et par pyjamasbukser skal være – og jeg kan nu sætte nr. 2 flueben…

Jeg har ikke opgivet de sidste tre projekter på listen, men jeg har opgivet idéen om at blive færdig med dem, før jeg påbegynder noget nyt. Det er ligesom for sent. Jeg har syet en hel del den sidste tid og mange projekter er gentagelser af tidligere idéer. Det virker lidt som terapi nogen gange at sy på noget som går af sig selv, som f.eks. disse ‘lommeletter’.

 

 

 

Skriv et svar