Jeg er i luften!

Langt om længe – sådan cirka 5 år senere – er jeg nu i luften. Flying high :-) Jeg har i løbet af de sidste mange år haft mine ups and downs, bumps på vejen og perioder hvor jeg ærligt talt var ved at blive sindssyg, af at ikke komme videre. (Alt det, kender I allerede godt…).

I starten af 2018 besluttede jeg, at det skulle blive året, hvor jeg kom ud af hamsterhjulet og videre. Det skulle blive året, hvor jeg tog en beslutning om, hvad jeg vil med mit liv.

Tanken om at læse til kostrådgivere var ikke ny, men det var en af de tanker der skulle have lov at falde sådan helt på plads. Idéen har poppet op utallige gange i løbet af de sidste år, men blev altid puttet tilbage i kassen med låg på. Jeg døjede med at få det til at hænge sammen – der var både noget med tid, økonomi og timing.

Jeg besluttede dog at prøve det af, uden at tage nogen drastiske beslutninger, for at i første omgang finde ud af, om det overhoved var mig. Jeg tilmeldte mig uddannelsen på distance og startede stille og rolig i sommerferien sidste år – og fandt hurtig ud af, at det var LIGE mig!

Når arbejdet startede op igen, brugte jeg aftner og weekender på at læse. Planen var at stille og rolig blive færdig med uddannelsen og derefter stille og rolig starte op som selvstændig. Jeg håbede og regnede med, at et par år eller tre, ville være nok for at komme i mål med projektet. Følelsen af at være på vej gav en ro, men følelsen af at det gik umådeligt langsomt, tog lidt af glæden.

I september opfyldte jeg en gammel, gammel drøm; jeg tog til Nordspanien og gik 240 km på ‘caminoen’. Det har været et af de punkter på min bucketlist som altid har ligget som et af de punkter, der skulle på plads ‘en gang i fremtiden’. Men lige pludselig tog min veninde og jeg en beslutning om at få booket den tur, og hvor er jeg glad for det.

Turen var helt igennem fantastisk, og jeg tænker at jeg på et tidspunkt vil skrive et indlæg om den. Jeg ved ikke helt, hvad jeg egentlig haft af forventninger til turen, men det blev den vildeste rejse – ind i mig selv.

De første 4 dage, hvor vi gik fra Sarria til Santiago de Compostella, gik vi sammen med mange andre pilgrimme. Men når vi fra Santiago gik videre til Fisterra, var vi pludselig ganske alene på vejen. Og det var på denne strækning, hvor følelserne væltede frem. Pludselig stod det hele så lysende klart og jeg var overhoved ikke i tvivl. Det var nu, og ikke først om to eller tre år, jeg skulle videre med mit liv.

Heldigvis har jeg verdens bedste mand, og han bakkede mig 100 procent op, når jeg kom hjem og fortalte ham om mine planer. Jeg kom hjem fra Spanien om fredagen, mandag morgen gik jeg ind til min chef og bad om et års orlov. Heldigvis har jeg også verdens bedste chef… Følelsen var pludselig så stærk og jeg vidste, at om jeg kunne gå 35 km om dagen med 15 vabler på fødderne, så kunne jeg også finde styrken til at bryde op og starte på en frisk. Men jeg vidste også med sikkerhed, at hvis ikke jeg tog skridtet med det samme, så ville modet og troen på mig selv stille og rolig forsvinde igen.

Jeg bestod min eksamen i slutningen af januar og siden da, har jeg arbejdet på at få hjemmeside og sociale medier på plads. På hjemmesiden har jeg også en blog og her vil jeg dele med mig af alt jeg ved ;) Det jeg gerne vil formidle er, at det med at spise sundt ikke er kedeligt, men at sund mad smager fantastisk. Jeg vil også formidle, at det med at spise sundt ikke er besværligt. Det er spørgsmål om vaner og vaner kan stille og rolig laves om.

Min nye hjemmeside hedder MalinB og jeg håber, at du vil kigge forbi. Jeg håber også at du kan lide, det du ser, og at du bliver ved mig ❤. Du kan følge mig igennem Bloglovin’. Du kan også følge mig på både Facebook og Instagram og jeg lover, at jeg vil gøre alt jeg kan for at overbevise dig om, at det med at spise sundt både er nemt og lækkert.

❤ Knus ❤

6 comments

 1. Birgitte B says:

  Tillykke Malin. Jeg er så glad for, at du har taget springet. For selv om jeg sidder på den anden side af skærmen, så har det længe været tydeligt, at noget måtte ske. Håber du får et dejligt år med din nye ‘biks’ og måske en afklaring af fremtiden. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Men åhhh, tak Birgitte. Det er først nu jeg ser din besked, og tusind tak. Der var sket så meget med WP siden jeg sidst var inde og havde nok glemt at tilføje et flueben for at tillade kommentarer.
   Nej, der har vist ikke været tvivl om mine frustrationer, og jeg er så glad, for at jeg har taget skridtet. Selv om det med at starte op er et langt, sejt træk, er jeg ikke i tvivl om, at jeg er på rette spor. Det er enormt tidskrævende, men jeg håber, at jeg snart får lidt tid til at komme tilbage hertil og til ‘os’. Stort knus Malin

  • Aargang73 says:

   Tusind, tusind tak Maude ❤️
   Jeg ved ikke om jeg er sej, jeg er i hvert fald glad. Jeg glæder mig til at stå op hver eneste dag – nu håber jeg, at det snart kommer lidt gang i ‘butikken’. Det er ligsom et krav ;) Stort knus fra mig

 2. Bella says:

  Søde Malin!

  Sikke en rejse du har været på, og en spændende ny, som du har påbegyndt. Jeg ønsker dig al muligt held og lykke med det hele

  Knus, Bella <3

  PS. Jeg kan ikke lægge skrive kommentar via iPad.

  • Aargang73 says:

   Så dejligt med en hilsen fra dig, Bella. Den nye hjemmeside tager al min tid og det er så sjældent at jeg har tid til at komme tilbage til alt ‘dette’. Savner dig og vores små hilsner – jeg kommer tilbage på et tidspunkt (har svært at undvære jer ❤️)
   Knuuus

Skriv et svar