Ingefærshot

Ingefærshot

Efter at have hørt om den om og om igen og i så mange forskellige sammenhæng, var jeg nødt til at selv prøve. Det er nu omkring en måned siden jeg startede på at tage en ingefærshot hver morgen og efter hånden har jeg svært at undvære. Mit første indryk af drikken var at den var både stærk og sur men i dag, kan jeg faktisk lide den. Den er supernem at lave, og skulle efter sigende booste immunforsvaret, hjælpe mod gigt- og ledsmerter, lindre kvalme, forebygge demens og depression, have en hæmmende effekt på tyktarmkraft og brystkraft… Listen er lang og jeg ved ikke hvor meget af det der passer, men da både ingefær, citroner og gurkemeje skulle være meget sundt, så giver det en god fornemmelse at tage en shot om dagen.

Til 2 flasker Ingefær shot skal man bruge

2 liter vand
200 gram ingefær
2 Økologiske citroner
2 spsk. rørsukker
3-4 cm. gurkemejerod

ingefaer_shot

Ingefæren skal skrældes og skæres i skiver (her har jeg dog brugt økologisk ingefær og derfor ikke skrældet den). Citroner og gurkemejeroden skæres i skiver. Vand, ingefær, citroner, gurkemeje og rørsukker skal koge i 45 minutter. Si og afkøl og hæld derefter på flasker. Drik 2-4 cl om dagen. Superdrikken kan holde en måneds tid i køleskabet.

Skål!

6 comments

    • Aargang73 says:

      Hej Maria,
      Ja, man kan godt gå og blive afhængig af drikken og jeg har efter hånden lavet mange omgange af den da vi drikker hver morgen. Noget af det har jeg givet væk i gave, men det meste har vi drukket selv her hjemme. Gad vide, om det er derfor vi er gået fri for forkølelser indtil videre? ;-)

Skriv et svar