Ih, hvor har jeg savnet det!

Sidste weekend havde jeg besøg af mine lille niece på 12. Jeg havde lovet hende at vi skulle lave mad sammen, derudover havde vi ikke rigtig nogen planer. Så kom jeg i tanke om Stof og Stil, der har jeg ikke været i evigheder.

Når jeg kommer ind i den butik, bliver jeg som et lille barn i en slikbutik og det gør min niece også. Når jeg går ud derfra, har jeg som regel en million idéer til potentielle projekter. Det er så voldsomt, at jeg nogen gang simpelthen ikke tør at gå der ind.

Denne gang kom vi ud af Stof og stil med både ler, garn, hæklenåle og noget uld der skulle filtes og så gik vi ellers bare hjem og hyggede – our way. Og hvor har jeg savnet det! Det er næsten som et behov, jeg har fortrængt. Det ville være være løgn at sige, jeg ikke har nået det. For selvfølgelig kan jeg finde tiden til det, det er kun spørgsmål om prioritering! Noget med en skærm, man kan slukke, f.eks.

Det bedste jeg fik med hjem, var dog det gule stof til mine to fine stole. Jeg skal nemlig få mit eget værelse. Mit helt eget værelse.

Siden jeg skrev sidst har nemlig ikke mindre end to af mine tre drenge flyttet hjemmefra og det giver et par ekstra værelser. Jeg har lagt billet ind på et af dem, og her vil jeg lave mit heeelt eget kontor. Og der er plads til både lyserødt og andre tøsede ting, hvis jeg skulle få lyst til det – for på dette værelse, bestemmer jeg! Min mand har nemlig også fået sit helt eget værelse, og der bestemmer han.

Vi er faktisk meget enige om hvordan hjemmet skal se ud, men som i alle forhold, bliver man nødt til at gå på kompromis en gang imellem. Jeg har heldigvis en mand der interesserer sig for indretning, men det betyder også, at han rent faktisk har en mening omkring det. Men på mit eget værelse får min feminina kreativitet helt frit spil, og det giver mig en masse energi på den fede måde.

Jeg kan godt lide genbrug og jeg elsker tanken om at give gamle ting nyt liv. Så min møbeljagt foregår fremfor alt på Gul & Gratis, DBA og i diverse genbrugsbutikker. I just love it!

Jeg fandt to stole på Gul & Gratis lige før jul og dem har jeg slebet af, givet ny olie og nu også nyt stof. Det blå stof var egentlig ret cool, men jeg har altid været vild med kombinationen af teak og gult, så det skulle prøves. Jeg er generelt ret tosset med gult – det er min mand ikke – så selvfølgelig skal jeg have en masse gult ind i værelse. Det bliver et værelse fuld med solskin!

Det gamle blå og det nye gule stof.

Jeg synes selv at stolene er blevet fine og ganske præcis, som jeg vil have dem. Nu mangler bare resten af værelset, så min loppejagt må gå videre.

Det sværeste er en sovesofa. Der skal være en, for sønnike og hans kæreste skal have et sted at sove, når de kommer hjem en gang imellem. Men shit, hvor er det bare svært at finde en pæn sovesove i den størrelse (140 cm).

Gulvtæppet er købt og ligger i en lang rulle inde i stuen venter på en at en stor og stærk man kan finde tiden. Indtil da, vil jeg gå igang med at kigge på hvordan jeg kan sætte skrivebordet i stand, som jeg også lige har købt. Brugt så klart!

8 comments

 1. Venterpaavinblog says:

  Sikke et hyggeligt projekt!

  Og hvor minder ordene mig om, da min mor tog os med i Stof og Stil som børn, når der skulle vælges stof til en ny kjole, til os – især knapperne, kunne man bruge laaaaang tid på at kigge på. Vi kaldte det desuden også blandselvslik 😉

  • Aargang73 says:

   Åh, ja det kan jeg forestille mig, bringer gode minder. Sikke en luksus at få lov at designe sin egen kjole og så vælge frit fra ‘blandselvslikken’ oveni 🙂 Og det er virkelig et hyggeligt projekt – jeg glæder mig, til at komme videre!

  • Aargang73 says:

   Jo, jeg tænker nok vi har plads men døjer med at finde en der er pæn… Er dog lidt usikker på om jeg har kigget ved ILVA. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en daybed, men den er ikke bred nok. Nu kommer sønnike ikke hjem lige foreløbig, så jeg har lidt tid at løbe på endnu.

  • Aargang73 says:

   Hej Kirsten,
   Det er et MEGA hyggeligt projekt, men det går lidt langsomt lige for tiden… Jeg har et skrivebord der står og venter på at blive slebet, og det er vist mig selv, der skal i gang med slibemaskinen.
   Og hyggeligt med et nyt ‘ansigt’ – velkommen her 🙂

Skriv et svar