Hvem er I? Og så lidt linklove…

Nu har jeg snart skrevet her på bloggen i to år og dem der følger med, ved efter hånden en hel del om mig. Jeg føler også at jeg ‘kender’ nogle af jer der læser med, da I er flinke til at lægge en kommentar. Men statistikken afslører, at der er mange flere end jer der kommenterer, der læser med. Så dejligt!

Ved hjælp af Google Analytics ved jeg lidt om hvem I er og statistikken kommer ikke helt bag på mig. Når jeg skriver, føler jeg umiddelbart at jeg skriver til jer, der ligner mig selv på mange måder. Og statistikken bekræfter mig i dette.

 • I er kvinder :) 93,6% af jer der læser med er kvinder og det kommer ikke bag på mig. Jeg vil tro at de knapt 7% mænd der har været forbi hurtig forsvandt igen – der er ikke meget mandehørm på siden. Krea, opskrifter og hjemmelig hygge henvender sig nok først og fremmest til kvinder. Men udover det, tror jeg de fleste mænd synes at det er totalt uinteressant at læse om min hverdag og mine tanker omkring livet. Der er så meget de mænd ikke forstår sig på ;) Omvendt, er det fremfor alt disse indlæg hvor jeg skriver om tanker og følelser, som får flest besøg.
 • Næsten halvdelen af jer ligger i aldersgruppen 35-44 og det passer også fint i forhold til mig selv. Det går dog ikke så lang tid, før jeg ryger over i næste alderskategori (45-54) men den er også ret godt repræsenteret i statistikken. Personligt har jeg sådan med blogs, at jeg opsøger dem, hvor personen bag minder lidt om mig selv i forhold til hvor i livet de befinder sig. Det virker som om mange har det lidt på samme måde i deres valg af blogs.
 • De fleste af jer der besøger bloggen bor i København og på en god andenplads kommer læserne fra Aalborg, min hjemme by. Men hele landet er godt repræsenteret. Der er flest danske byer på statisk-kortet, men det varmer mit svenske hjerte at se, der også er besøg fra et flertal svenske byer ❤
 • Der er også meget andet sjovt at se i statistikken, ikke om hvem I er men om hvordan I bruger bloggen. De fleste af jer læser min blog fra en Apple IPad, om aftenen efter kl. 18. Lørdagene ser det dog ud som om I har travlt med andet, på det tidspunkt er her meget stille. I gennemsnit bliver det læst 5 sider på bloggen, før I er videre igen – dejligt at se I bliver så længe.

Hvis grunden til at du læser med på min blog, er at du kan lide at læse om ‘kvinders hverdag’, rejser, mad, hus & have og tanker om livet generelt, så kan du måske også lide følgende blogs:

Ovenstående er kun et udpluk af blogs jeg følger, men jeg planlægger at lave et par lister med ‘link-love’ efter kategori en dag i fremtiden. Og jeg er altid på jagt efter endnu flere blogs at følge med, så dele gerne med jer af links – til jer egen blog eller til dem I følger!

20 comments

 1. Birgitte B says:

  Ih sjov statistik. Jeg kan afsløre, at det ikke er mig med Ipad’en. Jeg læser ofte på mobilen, men jeg kan ikke rigtig kommentere derfra uden det bliver bøvlet (Bloglovin app), så jeg kommenterer oftest fra en computer. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Kære Birgitte, så er du lige som mig; jeg kan absolut bedst lide at læse fra mobilen. Desværre er det, som du også påpeger, umuligt at kommentere fra mobilen, så det bliver en kombi mobil/computer. Kh Malin

 2. Maude says:

  Jeg tror generelt at lørdag er en død dag i Blogland… Nu bliver jeg da helt interesseret i det statistik dér, måske jeg skulle sætte mig ned og undersøge hvem der læser med hos mig…

  • Aargang73 says:

   Jeg tror du har ret, Maude, lørdag er nok ret død i Blogland. Heldigvis har de fleste af os også et liv ved siden af :) Det ER spændende med den statistik, det handler jo slet ikke kun om hvor mange der læser med, men lidt mere om ‘hvem’. Det kommer nu ikke bag på mig, der ikke er hverken unge piger eller ældre mænd der læser med, men det er alligevel sjovt at få bekræftet hvem man skiver til og nogen gange; med.

  • Aargang73 says:

   Har du læsere i Holland, Mette? Måske sidder der nogen dansker der som har udvandret fra Danmark :) Så er din blog jo en skøn måde at følge lidt med i hvad der sker her hjemme!

  • Aargang73 says:

   Kære Cille, det ved jeg, og det er jeg glad for! Du er også en af dem, der er flink til at ‘give sig til kende’ og det er nu så hyggeligt! Jeg er glad for at du læser med fra mobilen, synes selv at bloggen er pæneste på mobilen :)

 3. Dorte says:

  Sikke et sjovt indlæg. Den idé tror jeg måske jeg vil låne til et indlæg hos mig selv også. Og tak for link. Det er jo heller ikke nogen hemmelighed at jeg læser med her hos dig og nyder at følge med. Kram herfra
  PS ingen iPad her :-)

  • Aargang73 says:

   Det er helt i orden, du bruger idéen på Familiefletninger, Dorte. Det kunne også være sjovt at se, hvad din statistik fortæller. Umiddelbart vil jeg tro, at vi til stor del deler læsere, du og jeg. Tænker at dine læsere i høj grad også er kvinder i alderen 35-55 :) Jeg er også så glad for at du læser med og er så flink til at kommentere og give bloggen lidt liv! Kram og god weeekend!

 4. Nana says:

  Kære Aargang 73.

  Jeg kendte slet ikke din blog, men jeg så – meget apropos dit indlæg – i GA at jeg fik besøg via din blogadresse. Og så fandt jeg dig :-) Hvor er det fantastisk sødt af dig at sprede linklove! Tusind tak!! Og hvor er det en god idé. Det vil jeg huske selv at gøre engang imellem. Nu har jeg fundet din blog, og jeg kikker naturligvis ind igen. Og jeg er ikke helt gennemsnitlig her på bloggen, for jeg bruger ikke iPad, og jeg er på vej ud på den anden side af aldersgruppen 45-54-årige. Men jeg er kvinde, så helt ved siden af er jeg ikke :-) Tak igen! Du har gjort mig glad!
  Mange hilsner fra Nana

  • Aargang73 says:

   Kære Nana, tak for din søde hilsen – den gjorde mig glad! Jeg synes at vi generelt er meget dårlige i Danmark til at ‘sprede linklove’. I Sverige for eksempel er man meget bedre til det, og jeg synes selv det er en god måde at finde nye blogs på! Og jeg er da også glad for at høre, mit indlæg kunne sende lidt trafik over til dig! Nej, helt ved siden af, er du ikke. Du er kvinde og det har vi vist til fælles alle sammen i dette ‘lille rum’. Rigtig god weekend til dig. Kh Malin

  • Aargang73 says:

   Kære Anette, Det ser ikke ud til, du skriver i wp og jeg kender desværre ikke så meget til det system du bruger. Men mon ikke der er nogen slags statistik der inde at hente også?. Selv bruger jeg Google Analytics og det er den, der kan give mig al den information omkring målgruppe og vaner. Måske kan det også installeres i din blog? Held og lykke med det.

    • Aargang73 says:

     Hej igen Anette, altså jeg kan jo ikke se, hvor gammel lige du eller nogen af de andre er ;) men jeg kan se gennemsnitsalderen. Spørg mig ikke, hvordan det fungerer, men det skulle være en pålidelig kilde. Måske kan du få installeret et på dit program?

 5. Rikke Holm says:

  Jeg er også en af dem der mangler om lørdagen, er bare ikke ret meget¨på blogs i weekeneden, men er da glad for at du vil læse mine små tanker.
  Nyder ihvertfald din blog.
  kh Rikke

  • Aargang73 says:

   Det lyder som en god idé, Rikke, at holde pause fra blogs en gang imellem. Der er jo så meget andet der ude i den ‘rigtige verden’ man kan lave :) Jeg vil meget gerne (!) læse dine tanker, så tusind tak fordi du tog dig tiden! Er rigtig glad for at du nyder at følge med – nyder også at læse med hos dig (selv om jeg ikke er så flittig med kommentarerne).

Skriv et svar