Hallo World! Igen…

Jeg læste en gang en blog, som handler om, hvordan man laver en blog. Et godt råd man fik med på vejen, var at man skulle vælge et område bloggen skulle handle om så at den ikke blev for usammenhængende. Jeg startede så en træningblog, skrev flittigt i noget tid men mistede hurtig gejsten. Startede i stedet på en DIY blog omkring mine sy og strikkeprojekter, mistede også her hurtig interessen og inspirationen at skrive. Det samme skete med min madblog. Problemet har nok været, at jeg ikke brænder totalt igennem for en enkelt ting, men at jeg har mange vidt forskellige interesser. Derfor har jeg nu valgt at trodse det gode råd og bare skrive løs om det jeg har lyst til lige for stunden. Udover styrketræning & løb, syning &  strikning og sund madlavning kan jeg også godt lide at arbejde i haven, lave yoga, cykle mountainbike, læse – både skønlitteratur og faglitteratur. Jeg synes det er spændende med indretning, elsker at rejse, møde mennesker og sidst men ikke mindst være sammen med venner og med min familie.

Grunden til at jeg starter denne blog lige nu, er at jeg nok er på vej igennem en slags 40-års-krise, eller måske på vej ind i én. Eller på vej ud af den. Ved ikke helt hvilket. Det sker i hvert fald så meget lige nu i mit liv og det er mig selv, det får det at ske. Jeg er snotforvirret omkring hvad jeg vil med livet, er jeg det rigtige sted? Prioriterer jeg på den rigtige måde? Laver jeg det, jeg gerne vil? Al denne forvirring leder til en masse nye projekter, mange af dem bliver hurtig pakket væk igen, et par stykker arbejder jeg videre med. Takket alle disse nye projekter og opgaver jeg har givet mig selv, har jeg fået en masse fornyet energi. Jeg synes alt i alt at jeg befinder mig et rigtig godt sted i livet. Feeed 40-års-krise!!

Siden fungerer nok lidt som en dagbog for mig, en slags ventil. Hvis du kan lide min ‘rodekasse’ så er du hjertelig velkommen at læse med!

 

4 comments

 1. Mosekonen says:

  Stødte på din blog via Blogkvinder 40+
  og fik lyst til at kigge indenfor, da du bla brugte ordet frirum.
  Jeg glæder mig til at læse med fremover og byder dig velkommen til blog-verden.
  Hilsen Tove

  • Årgang73 says:

   Hej Tove,
   Tak for din hilsen – dejlig du kiggede ind. Jeg håber, du har vejen forbi igen på et tidspunkt 🙂

   • Mosekonen says:

    Hej igen.
    Jeg kigger forbi ind i mellem og jeg tænkte på, om jeg evt skal give dig et lille tip.
    Vil du gerne have flere læsere og evt kommentarer på din blog, er det en rigtig god ide, at læse andres blogge og smide en lille kommentar en gang i mellem.
    Via link/brugernavn der dukker op, når du skriver en kommentar, vil du få flere besøg gennem dette.
    Bare en erfaring jeg har gjort mig.
    Pøj pøj

    • Årgang73 says:

     Tak for dit gode råd! Jeg ved det godt, men den sidste tid har jeg ikke haft så meget tid til at hygge mig med andres blogs. Desværre. Jeg vil helt sikkert smide en kommentar, når jeg (forhåbentlig snart) får lidt mere tid til at bare sidde og læse om andres liv, erfaringer og oplevelser! Kh

Skriv et svar