Godt og grundigt snydt!

I morgen kan jeg fejre “1-uges-jubilæum” i min seng. Fra at gå med en enormt påtrængende hovedpine de første par dage i Stockholm, besluttede kroppen at gøre klar til sengeleje allerede onsdag i sidste uge. Enormt dårlig timing! Jeg havde så mange planer og så mange ønsker for vores dage i Stockholm. For første gang i rigtig lang tid skulle vi bruge en hel uge hjemme hos familien og for første gang i rigtig lang tid, skulle vi være sammen allesammen.Jeg har ikke været syg længe, så jeg må sige, jeg er meget utilfreds med “valget af tidspunkt”. Jeg følte mig godt og grundig snydt når resten af familien tog af sted på diverse hyggeture som planlagt, og jeg måtte blive tilbage i sengen. Jeg har proppet mig med Treo og Pamoler for at kunne holde til det vigtigste; familie-sammenkomsterne, men det var nok ikke sådan en snedig plan alligevel. På vejen hjem til Danmark i lørdags kunne jeg godt mærke at jeg fik høj feber og udover den, en ualmindelig irriterende hoste. What to do, der er ikke andet at gøre end at acceptere situationen. Så det prøver jeg. Accept.

Jeg har forsøgt at gøre det bedste af tiden og når pillerne har virket som bedst, har jeg orket kigge lidt rundt omkring på nettet på min telefon. Jeg har fundet nye blogs, nye Instagramkontoen at følge og inspiration til påskepynt og indretning. Jeg har fundet så enormt mange fine måder at puste/male påskeæg på, men de må vist vente til næste år.

Det værste med at ligge her, er at jeg er ved at boble over med ‘mental’ energi. Jeg har, hvis ikke tusind, så i hvert fald et par hundrede projekter der snurrer rundt i mit hovet. Ting jeg vil sy, hækle og strikke, frø der skal sås, planter der skal plantes, grene der skal klippes, brev og mail der skal skrives, personer der skal kontaktes, bøger der skal læses, loppefund der skal laves. Og jeg har så mange ting jeg vil dele med jer på bloggen! Men energien rækker desværre ikke udover sengkanten, og det er enormt frustrerende!

I morgen er ferien over og jeg starter op med en sygemelding. Det er ikke noget at gøre ved, jeg tager ikke af sted før jeg er helt ovenpå igen!

Jeg har fulgt lidt med i jeres blog rundt omkring og det ser ud til, de fleste af jer har haft en dejlig påske. Det glæder mig!

This entry was posted in Hverdag.

24 comments

 1. Ingrid says:

  Uff, det var ingen god ferie, men hva kan du gjøre. Det er bare å vente til man blir frisk igjen og ta det som det kommer. God bedring i alle fall.

  • Aargang73 says:

   Mange tak, Ingrid. Nej, hvad kan man gøre – det er bare at vente. En god portion tålmodighed, er dog godt at have. Suk, det er kedeligt…

 2. Anette says:

  God bedring, sygdom i ferien er ofte kroppens måde at sige endelig fred på… nu skal vi slappe helt af… så du trænger nokmtil ro.
  hvis du kan få noget propolis kan det hjælpe.

  • Aargang73 says:

   Ja, det er ikke løgn, det er faktisk tit i ferien nogen af os lægger sig syg. Det er jo meget praktisk med tanke på passe sit arbejde ;) men alligevel rigtig træls! Og slapper af, det gør jeg. Er ved at gro fast i sengen!

   • Anette says:

    Man kan melde syg i ferien mener jeg, ved ikke hvordan reglerne er, men så får man ferie dage tilbage…. måske skulle du undersøge reglerne til en anden gang.

    • Aargang73 says:

     Tak for tippet, Anette. Nu var det mest påskedage der gik spilt, men en enkelt feriedag har jeg måske til gode…

 3. Www.rikkes-planet.dk says:

  Rigtig god bedring, syntes desværre også at det er kroppen, der siger endnu mere fra, når Man endelig kan få de tiltrængte fridage,
  Kram Rikke

  • Aargang73 says:

   Vi har oplevet mange gange at blive syge i ferien, og det har specielt været min mand i perioder hvor han været meget presset. ‘Sjovt’ at se hvordan kroppen selv finder ud af, hvornår det er tid til at være syg. Kram Malin

 4. Karin says:

  Øv det er ikke sjovt at ligge der – få så mange skønne ideer til nye projekter, og kommer foden bare en smule frem fra dynen, smutter energien ikke kun ud af døren, den smutter bare væk.
  Sender dig en masse healende tanker.

  • Aargang73 says:

   Nej, det er nemlig slet ikke sjovt! Jeg har fundet så mange gode idéer på nettet nu hvor jeg haft tid at ligge med min telefon. Jeg har sådan en lyst at prøve dem af, og hvis de er gode, dele dem med jer. Tak for dine healende tanker! Mon ikke, det er lige det der skal til ❤️

 5. S. says:

  Øv for pokker – det er aldrig sjovt at være syg, og slet ikke i ferien… Jeg håber du kommer på benene snart igen, så du kan gøre alvor af alle dine gode ideer :) Rigtig god bedring herfra i al fald! Kh. S.

  • Aargang73 says:

   Tak søde S ❤️ Nej, for dælen det er kedeligt! Jeg synes det går umådelig langsomt, men i dag er jeg det mindste rykket fra seng til sofa og har også orket strikke lidt. Det hjælper en lille smule på humøret. Kh Malin

 6. Birgitte B says:

  Rigtig god bedring Malin, det er virkelig øv at være syg i sin ferie. Det har jeg prøvet mange juleferier. Fordi jeg pressede mig selv og kroppen for meget op til og når jeg så fik slappet af, ja, så kom straffen. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Tak søde Birgitte, Ja det må man sige, det er virkelig øv! Jeg ved ikke om det er, fordi jeg presset mig selv for hårdt, men jeg vil tro, at grunden til at det trækker sådan ud, er at jeg ikke passede på mig selv den gang jeg først blev syg. Det var så meget jeg ville og det med at tage piller og køre på som man plejer, er ikke at anbefale. Så må man også tage straffen. Kh Malin

 7. Anja says:

  Rigtig god bedring :)
  Hvor er det træls for dig, men nok en go plan at holde sengen og tage den med ro til du er ordentlig oven på igen.

  • Aargang73 says:

   Ja, det er åbenbart det eneste der duer. Den med at tage en dobbelt treo og klø på, har jeg prøvet. Det gik desværre ikke så godt ;)

 8. Rikke says:

  Sikke noget med dig, håber du snart er oven på igen, så du kan plante frø og alt det andet du ønsker at gøre. Men indtil da, pas rigtig godt på dig selv og god bedring.
  Kh RIkke

  • Aargang73 says:

   Mange tak søde Rikke – det håber jeg godt nok også. Jeg er kommet videre fra seng til sofa, men herfra ud til haven, føles desværre uoverskueligt. Jeg må kigge på den blå himmel gennem vinudet :)

  • Aargang73 says:

   Tak søde Mette, øv hvor er det også træls for jer. Så kan jeg godt forestille mig, I havde en hård tur hjem. Det er bare ikke det man har i tankerne når man planlægger en ferie. Øv for jer og rigtig god bedring både til dig og lillemand. Knus

 9. Dorte says:

  Håber du er blevet frisk igen. Det er aldrig sjovt at være syg i en ferie eller i det hele taget for den sags skyld. KH Dorte

  • Aargang73 says:

   Tak søde Dorte. Nej, det er virkelig kedeligt! Det er nu 8. dag jeg er liggende, men nu er jeg heldigvis så frisk, at jeg kan både læse og skrive. Så bliver det lidt mindre kedeligt :) Kh Malin

Skriv et svar