Fredagen er næst bedst…

Torsdagen og weekenden er bedst, fredagen er næstbedst… Fredagaften er aller bedst og den er her lige om lidt. Jeg nåede faktisk det meste af det jeg gerne ville i går, og i eftermiddag kan jeg komme hjem til et rent hus og et bord dækket med forårsblomster. Vi får venner på besøg næsten samtidig med at vi kommer hjem fra arbejdet, men det bliver en aften hvor vi tager den med ro. Åbner en flaske vin og laver maden færdig sammen. Vi har valgt en nem løsning, det passer os bedst lige nu.

Udover at læse og skrive,  rengøringen og træningen i går nåede jeg også en tur i IKEA – Bauhaus – Plantorama – Genbrugsbutikken – noget der godt kan være lidt farligt når man prøver på at spare. IKEA kan jeg ikke komme tomhændet ud fra! Er det nogen, der kan det? Skal vi ikke allesammen lade op med stearinlys og servietter, og lige se hvad ellers der er. Og der er altid noget. I går fik jeg fat i de hylder som jeg har planer med både i bryggers og i forgangen, så vi rykker lidt i forhold til vores projekter. Har i øvrigt smagt svensk Prästost? Den kan man også få i IKEA ;)

Bauhaus plejer jeg hurtig at være igennem. Jeg skulle bare ind for at bytte et par malerruller, men så var det at de lige var begyndt at sælge Hornvioler. Og kokedama. Så skulle jeg har et par (tre) hver af dem. Til gengæld købte jeg ikke noget i Plantorama – jeg snusede bare lidt og tog en bild af deres smukke tulipaner. Det kostede ikke noget.

Tulipaner

I morgen skal vi have maling og ruller frem igen. Nu hvor vi er færdige med lofterne er det ikke svært at finde motivationen og energien til væggene. Min mand har lovet at tage vindueskarmene – de trænger også. Så på søndag kan vi glæde os til et rengjort hus, hvide vægge & lofter og forårsblomster.

10 comments

  • Aargang73 says:

   Hi hi, Anette, jeg tror ikke der er mange der kommer ud af IKEA uden enten en hotdog eller en softice =)

 1. Bella says:

  Ha’ en skøn og effektiv weekend :-) Min bror og hans familie kommer i aften, og skal overnatte i weekenden. Det har jeg længe glædet mig til. Jeg har lige redt op i gæsteværelserne, og nu vil jeg gå i gang med forberede aftensmad og nyde et glas rødvin imens :-) Knus, Bella

  • Aargang73 says:

   Kære Bella, det lyder som en rigtig dejlig weekend for dit vedkommende. Så skønt med besøg fra familien ❤️ Nu er weekenden jo ved at være over for denne gang, men jeg håber, at I rigtig har hygget jer sammen!

 2. Mette says:

  jeg kan heller ikke gå i Ikea uden at komme ud med noget:) Vi skal afsted i morgen:o) og jeg glæder mig. Fredag er den absolut bedste dag herhjemme. I går var der så skolefest på skolen så vi fik ikke en fredag aften. Så må vi hygge igennem i dag:o) Go’ lørdag.

  • Aargang73 says:

   Kære Mette, hvor kan man føle sig snydt på en fredagaften, når ikke den bliver som den plejer… Skolefest er nu også hyggeligt, meeeeen… det er jo ikke ligefrem X-factor, slik og sofahygge… Håber du fandt en masse gode ting i IKEA – jeg skal snart tilbage. Har købt en ramme, der skal byttes, så nu har jeg en god grund til en ny tur :)

 3. Birgitte B says:

  Jeg håber, at I er nået smertefrit over til det nymalede, rene hus ;-) jeg kan sagtens gå i IKEA uden at købe ekstra. Jeg kommer der også kun, når jeg virkelig SKAL have noget. Det er ikke mit favoritsted :-) kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Tak, Birgitte, det er vi, men først nu! Vi har arbejdet hele weekenden, og sidder nu med enormt god samvittighed i sofaen. Jeg har hentet en stak Bo Bedre på biblioteket og ser nu frem til en hyggelig aften med dem og en kop kaffe.

Skriv et svar