Fortsættelse på de 7 gode vaner – linklove

7 gode vanerSom en opfølgning på mit indlæg om 7 gode vaner i går, vil jeg i dag sprede lidt ‘linklove’. Hvis du ønsker at få lidt mere inspiration til at følge op på (eller få implementeret) gode vaner, har jeg fundet et flertal gode og motiverende indlæg til hvert enkelt af de 7 punkter fra gårdagens indlæg. Udover at finde motivation er der også gode muligheder for at finde en god blog eller to.

Videre inspiration til 7 gode vaner

 1. Det første punkt var det med søvnen. Louise Bruun udfordrer os på vores sovevaner i et blogindlæg fra sidste år, og hvis du er en af dem der ikke sover tilstrækkeligt eller godt nok, giv det en uge… Hun kommer med mange gode tips til hvordan vi kan forbedre vores søvn.
 2. Hvis der er svært at finde motivationen til at drikke så meget vand, er der mange måder at pifte vandet op på. Dette indlæg er helt tilbage fra sommeren 2015, men opskrifterne holder endnu. Sommer eller vinter – vand med æble/kanel, citron/mynte eller mango/blåbær lyder lækkert uanset hvilken årstid vi befinder os i. Eller hvorfor ikke sætte en kande vand med et par agurkskiver i køleskabet. Tænk at en agurk der egentlig ikke smager af så meget, kan give så meget smag til vandet!
 3. Birgitte fra Birgittes Blog har skrevet en lang og meget motiverende artikel om gang som motionsform. Hun fortæller om forskellige måder man kan variere sine gåture på, men også om alle de gevinster der er i en hurtig gåtur.
 4. Noget af det absolut bedste jeg kan få til middag, er et stykke grillet kyllingbryst og en stor salat. Salater kan varieres i det uendelige, det er Salattøsen et godt eksempel på. På hendes hjemmeside, tror jeg nærmest at du kan finde en ny salat-opskrift for hver eneste dag resten af året!
 5. Lisbeth Lysdal har skrevet det mest fantastiske indlæg om hvordan du kan finde tiden til dig selv! Hvis man synes det er svært at prioritere sig selv og at finde de der små stunder, får du her en guide til hvordan man med små skridt og nye vaner, får implementeret tid til sig selv – også i en travl hverdag.
 6. Der er mange varianter af Ingefærsshot at finde på nettet, f.eks denne med æble, eller denne med lime. Personligt synes jeg at en variant med Havtorn, virker enormt spændende!
 7. I forhold til at finde balancen i det at leve sundt: Her forklarer Sofia Sommer på en god måde, vægten af dette. Det er plads til det hele, blot man lærer at prioritere.

Hvis man har svært at finde motivationen til at leve sundt, er der er et hav af inspiration at hente på nettet –  der er så mange fantastiske blogs. Dette var er kun en dråbe i havet -heldigvis – der er masser mere at hente der ude. So go for it!

4 comments

 1. /ks says:

  Tak, tak, tak. Meget brugbart indlæg – tusinde tak for at du har gjort al benarbejdet og fundet god links til os. Super inspirerende!

  • Aargang73 says:

   Dejligt, du fandt det inspirerende, KS og at du kunne bruge det! Der er meget god læsning i disse links :)

Skriv et svar