Falder helt ned…

hygge i sommerhus

Efter en ualmindeligt travl uge, kan vi denne weekend nyde et par dage med totalt afslapning i sommerhus. Her er ‘rammerne for at falde helt ned’ til stede. En gang om året forsøger vi at tage på ‘kærestetur’, og vi har efter hånden været mange steder sammen; Madrid, Málaga, Hamburg, Stockholm, Århus, Odder og Borås for at nævne nogle. Denne gang har vi lejet det hyggeligste sommerhus tæt på Ringkøbing Fjord.

Det passer os begge to udmærket denne gang at turen foregår i sommerhus og ikke i en storby hvor et stort udbud af aktiviteter lige nu ville blive en stressfaktor. Vi har ingen faste planer, men er enige om at tage dagene som de kommer. På mandag aften har vi fået biletter til Madonna som skal spille i Boxen, Herning, men udover det vil tiden gå med lange gåture, cykelture, god mad, strikketøj (for mit vedkommende), gode bøger og bare det med at være sammen. Have tid til at snakke, om alt og ingenting.

Dagen i dag er gået ifølge planen hvor vi tog godt med tøj på og trodsede det blæsende efterårsvejr og gik en lang tur i området omkring Skjern å og Tarm. Naturen er lidt barsk, men smuk.

Ro inden stormVel hjemme igen var det dejligt at tænde op i brændeovnen og for noget godt musik. Udover cd-spiller er huset også forsynet med rigtig god ‘falde-ned-musik’; Roger Whitakker, Frank Sinatra og Louis Armstrong som en gang imellem er rigtigt rart at høre som omveksling til P3. En kop kaffe og en hindbærsnit fra bagaren, fuldender råhyggen. Selv om det ikke passer helt ind i konceptet, er vi nok nødt til at tænde for fjernsynet i aften og se den meget omtalte landskamp: Danmark – Zlatan!

IMG_0074

This entry was posted in Rejser.

2 comments

Skriv et svar