Egoist – ja vist!

img_0021

I dag prøvede jeg noget nyt. Jeg stod op næsten en time før tid, skyndte mig at blive færdig med morgenmad, morgenbad og andet nyttigt og havde derefter en hel time til mig selv. Familien tog af sted og tilbage var jeg selv og en hel time. Normalt ville jeg have valgt at jagte af sted til arbejdet, være supereffektiv og kommet tidligere hjem i eftermiddag, men i ren ‘egoisme’, vendte jeg på det.

Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at den ekstra time jeg havde kunnet få ud af denne eftermiddag ville blive brugt på rengøring, vasketøj eller oprydning. I stedet undte jeg mig selv en time i Blogland. En time hvor jeg bare hyggede, læste og kommenterede og fandt oveni et par nye, inspirerende blogs. Det var en fantastisk skøn og afslappende start på dagen, og mon ikke jeg ku’ finde på at gøre det om igen. Snart.

På vej til arbejdet fortrød jeg dog min prioritering lidt… Lige så snart jeg kom udenfor opdagede jeg at det var helt og alldeles fantastisk udenfor. Der var minusgrader, frost og solskin – jeg burde have taget mit kamera med og gået en tur i stedet for at bruge tiden ved computeren. Der var potentiale til at få de smukkeste billeder! Det opdagede jeg dog for sent, men heldigvis ser det ud til, det bliver både vejr og tid til den slags i morgen.

12 comments

 1. Mia Folkmann says:

  Det er så skønt at fotografere om morgenen på en dejlig dag. Jeg kan huske, at vi en morgen med nyfalden sne (for et par år siden) droppede alle planer om arbejde og andet, der ellers skulle gøres – og gik i parken og fotograferede i stedet for. Det var så skønt, og billederne blev smukke 🙂 Held og lykke med dine fotoseancer… 🙂

  • Aargang73 says:

   Kære Mia, det er det nemlig og det der med at droppe alle planer når muligheden for gode billeder er der, fortryder man sjældent når man kommer hjem igen. Jeg havde desværre meget begrænset med tid da vi var inviteret i byen fra frokosttid, men jeg kom ud en times tid fra morgenstunden og fik taget et par enkelte billeder, jeg tror blev gode. Det er så smukt, når hele verden er pakket ind i frost.

 2. Mette says:

  Det er ellers et rigtig flot billede:) Sådan en time er guldvejr:) Håber du får en dejlig weekend. Lige nu skinner solen her og det er frysende koldt. Ungerne har allerede været ude på en Pokemon jagt:o9

  • Aargang73 says:

   Tak, Mette 🙂 Ja, det var virkelig guld værd, og det undrer mig faktisk lidt, jeg ikke er kommet på den idé med at bruge flekstiden om morgenen, noget før. Herligt at ungerne har deres Pokemon jagt at passe, så at de også kan lokkes ud i det gode vejr. For selv om det er koldt, er det rigtig dejlig, så længe det er så vindstille som det har været her de sidste par dage! Fortsat god weekend også til dig!!

 3. LS ☆ says:

  Sådan! Så godt du prioriterede morgenen til dig selv. Også selvom du så gik glip af tid i frostvejret. Ligesom dig, så forsvinder eftermiddagene ofte i praktiske gøremål. Så skønt at du ‘vendte dagen om’.

  • Aargang73 says:

   Ja LS, jeg har ikke fortrudt at jeg prioriterede mig selv. Eftermiddagens gørmål delte vi om når jeg kom hjem så det blev en win-win for mit vedkommende 🙂

  • Aargang73 says:

   Kære Birgitte, ja det ER vigtig at prioritere sig selv. Det er også vigtig at finde tiden til det man virkelig har lyst til. Det er så tit man ikke rigtig kan bruge ‘sin egen tid’ til noget da man oftest er for træt til noget som helst, når man kommer dertil. ‘Det tidspunkt’ plejer oftest at være en gang om aftenen hvor arbejde og huslige pligter er overstået og der duer jeg desværre ikke til meget.

  • Aargang73 says:

   Ja, eller hur, Ruth! Att ta lite tid till sig sjælv då och då lønar sig oftast i det långa loppet. Jag har beslutat att gøra om det i morgon bitti igen – kændes som sådan en bra start på dagen!! Skønt att se dig i Blogland igen!

Skriv et svar