Der kom et brev med posten…

Det smukkeste og mest farverige armbånd – specially designed for me

Ja, der kom et brev med posten og endda med en gave i! Til mig! Jeg har modtaget det smukkeste armbånd i det yndigste farver fra min søster. Hun havde læst på min blog at jeg efterlyste lidt mere farve i mit liv og jeg vil da love for, hun lige har tilføjet nogen! Hun har selv lavet det. Jeg har (ærligt talt) aldrig set min søster som værende den mest kreative, men hun har helt sikkert nogen evner, som jeg håber hun vil blive ved med at bruge. Armbåndet i kombination med den grønne neglelak jeg har på lige pt. gør at jeg føler jeg mig alt andet end sort/hvid og kedelig.

Det grønneste tøj jeg nogensinde har eget!

Det grønneste tøj jeg nogensinde har ejet!

Udover det farvestrålende armbånd har jeg også været på shopping og købt noget der er hverken sort, gråt eller beige. En bluse og cardigan fra ‘Kaffe’ som er totalt skrigende grønt. Jeg har kigget enormt meget på tøj den sidste tid – siden jeg fik den ærlige besked fra ungerne – og jeg vil da love for at jeg føler mig begrænset når jeg prøver på at undgå de ‘sikre’ farver. Jeg gik en hurtig runde i går og var lige på vej ud af butikken da jeg så dette sæt der hang på en dukke. Jeg tog det med hjem uden at prøve det, men det passer fint og jeg tror jeg beholder det. Til et par cowboybukser og et par pæne højhælede sko, tror jeg faktisk at det bliver pænt nok.

This entry was posted in Hverdag.

Skriv et svar