Den slags weekend jeg bedst kan lide…

Bulbjerg strand

…er den slags weekend, der venter lige om hjørnet. Ingen planer. Ingen aftaler. Ingen forpligtelser. Den gang vil lavede vores husprojekt-planlægning, lagde vi med vilje et par weekender ind uden nogen som helst planer. Denne er den første af slagsen. Sidste weekend var jeg i København, så det var ikke en arbejdsweekend, men den var alligevel planlagt på forhånd. Den her weekend gør vi lige hvad vi har lyst til.Fri eller ej, vi kommer altid tidlig op. Jeg kan godt sove længe, men det kan min mand ikke. Han vågner omkring kl. 7 men ved godt, han ikke skal vække mig før kl. 8. Men kl. 8 vil jeg til gengæld gerne vækkes. Jeg vil ikke snydes for vores fælles, lange morgenmad hvor det stadig kun er os to der er vågne. Med tre teenagers i huset, er der ikke meget liv i huset før omkring middagstid. Jeg vil heller ikke snydes for en lang fridag og vil under ingen omstændigheder sove den væk.

Denne weekend vil jeg gerne til havet og jeg håber, at jeg kan får min mand og måske også en søn eller to med. De lover ok vejr lørdag, så jeg drømmer om en lang tur ved Vesterhavet før vi kan få vores medbragte madpakke et sted hvor vi kan finde læ. Jeg længes efter havet. Den gang vi sad ved den smukkeste strand i Miami for ikke mere end en måned siden, tænkte jeg også på stranden ved Vesterhavet. Koldt eller ej, blæsende og barskt, Vesterhavet er bare noget helt specielt.

Bulbjerg strand

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Bulbjerg igen. Jeg var der sidste år i april måned sammen med to af drengene og min dejlige svigerdatter. Det var en af disse første, rigtige forårsdage hvor vi kunne sidde ude og spise. Klippen var fuld med ynglende måger. Og lillebror faldt i det kolde vand, da han ville se om ikke han kunne komme forbi klippen på den forkerte side. Det ku’ han ikke – bølgerne fik fat i ham. Så tog vi hjem. Hvis vi kommer der ud i weekenden, vil vi ikke udfordre skæbnen denne gang, men tage den tørre og sikre vej om klippen :)

Bulbjerg strand

På søndag, har jeg hørt, vankes der hjemmebagte hindbærsnitter. Lillebror og farmand har aftalt at bage sammen. Sidste weekend var de to på café og blev enige om, de ikke ville give 40 kr. for en hindbærsnit (!). De blev derefter enige om at denne weekend, vil de bage deres egne. Udover duften af nybagt, vil jeg bare nyde af at holde fri og ingen forpligtelser have. Læse, strikke og evt. gå en tur kunne godt være gode bud på, hvad jeg får lyst til.

Jeg ønsker jer den skønneste weekend, fyld op enten med ro eller gode oplevelser.

Knus

16 comments

 1. Maude says:

  Det lyder som den skønneste weekend du går i møde! Jeg ELSKER Vesterhavet, og jeg skal simpelthen lige derud og snuse til vandet når jeg er i Jylland. Det sker ikke så ofte, og vi har selvfølgelig også vand på Sjællandskanterne, men som du skriver er det bare noget helt specielt ved Vestkysten.
  Håber din weekend bliver lige så fantastisk som du drømmer om! ❤️

  • Aargang73 says:

   Vesterhavet er noget særligt, Maude, men på mange måder synes jeg at havet generelt er noget særligt. Følelsen af at ikke kunne se hvor det ender, det uendelige vand… Jeg kan specielt lide det når det blæser og stormer, når det virkelig er gang i det. Men jeg kan bedst lide at gå ved siden af det, det er oftest for koldt at bade i. Og tak, weekenden blev så fantastisk som jeg drømte om – men det ved du jo allerede

 2. Bella says:

  Det lyder som gode ønsker og planer for weekenden :-) Det er en god blanding af weekenden du har: effektive hus-vedligeholdelsesweekender, søster-weekend (i Kbh., ikke at forglemme :-)) og nu fri-weekend. Jeg håber, at denne bliver som du drømmer om :-)
  Jeg har en fri-lørdag i morgen, og drømmer om at sy perlekæder :-) Søndag bliver også god, for der skal vi til familiefødselsdag :-)
  God weekend, Malin! Knus Bella

  • Aargang73 says:

   Kære Bella, jeg håber at din weekend blev lige så dejlig som min. Kreativ lørdag og social søndag, lyder nu også som et rigtig godt bud på en weekend – lidt af hvert. Sådan ser min næste weekend ud. Kreativ i form af malerarbejde og så familiesøndag i form af 40 års fødselsdag. Jeg må hellere kigge forbi din blog for at se, om du fik tid til at sy dine perlekæder. Knus

  • Aargang73 says:

   Tak Pia, ja, det ER nødvendig med tid en gang imellem til at gøre ingenting. Ikke fordi jeg laver ‘ingenting’ men jeg laver så det jeg har lyst til og det jeg har brug for. Så er det lidt nemmere at klare en uge igen…

 3. Nana says:

  Rigtigt god weekend til jer, Malin! Det er så sundt engang imellem bare at holde helt fri :-) Vi er langt fra Vesterhavet som ER noget helt særligt, men vi tager ofte til Østersøen. Og det skal vi i dag, tror jeg :-)

  • Aargang73 says:

   Nana, du har så ret – en weekend i ny og næ uden nogen som helst planer, kan gøre underværker. Der er altid så meget man skal, og jeg tror, at vi alle sammen har brug for at trække stikket en gang imellem. Østersøen er sikkert lige så dejligt som Vesterhavet – mon ikke det også er lidt blæsende og barskt der ved denne tid på året ;) Weekenden er nu over, men jeg ønsker dig en dejlig uge.

 4. Mette says:

  Smukke billeder:o) Og yummy hjemmebagte hindbærsnitter, det lyder bare lækkert:) Her i huset er det mest faren der bager men hundbærsnitter kender ikke godt nok. De findes ikke i England på samme måde. Han bager dog andre lækre ting med ungerne:o) Go’ weekend.

  • Aargang73 says:

   Ja, Mette, hjemmebagte hindbærsnitter er et hit! Det ville være synd at sige, faren her hjemme bager ofte, men til gengæld gør han det ordenligt, når han er i gang. Dobbelt portion hindbærsnitter blev til en ordentlig omgang. Men med tre drenge, kammerater og kæreste fik de hurtig ben at gå på.

 5. Rikke says:

  Sikke dog en dejlig weekend du har i vente, jeg håber den bliver helt perfekt. Med havet, strikketøj, hindbærsnitte og tid uden aftaler er altså virkelig gode forudsætninger.
  Kh RIkke

  • Aargang73 says:

   Kære Rikke, ja man må sige, at alle forudsætninger for en god weekend var til stede. Nogle gange lykkes det og andre ikke, men lige denne weekend blev lige så dejlig, som jeg håbet på. Nu er vi i gang med en ny uge og heldigvis venter der er næsten lige så god weekend, i slutningen af denne. Håber du får en skøn uge!

 6. Lilly says:

  Åh, hvor kom jeg bare til at smile af dette indlæg :) Fantastisk! Jeg må da lige kigge nærmere på det sted – KLIPPER i Danmark (ud over Bornholm…!)…Nu er jeg virkelig nysgerrig! :)
  Jeg håber, at weekenden blev lige så skøn og afslappende, som du havde ønsket. Og det lyder fantastisk med de hjemmebagte hindbærsnitter :) Fed idé de to mænd fik der! KH Lilly

  • Aargang73 says:

   Kære Lilly, hvis ikke I har været i Bulbjerg, må I skynder jer der ud! Det er virkelig et fantastisk sted og jeg er sikker på at alle dine drenge vil elske det – både dem med to ben, og dem med fire ;) Weekenden blev lige så god og bedre – og hindbærsnitterne blev både pæne og gode. De er desværre spist…

Skriv et svar