Den perfekte 50-års-gave til min mand; tid

I dag fylder min mand 50. Det er vist den rundeste fødselsdag man kan forestille sig, og jeg synes den skal fejres. Det synes min mand egentlig også, men jeg kunne godt mærke på ham, han ikke helt havde overskuddet til at holde noget stort lige nu. Til gengæld er han i fuld sving med at planlægge den helt store havefest i slutningen af august. Det er bare én ting han ikke ved, han er ikke hjemme der.

Ønskerne på ønskelisten har ikke været så mange og umiddelbart heller ikke så spændende. Cykeltøj, en enkelt bog og nyt undertøj. Men uden at han har sagt det og uden at det stod på hans ønskeliste, ved jeg, at det han ville blive mest glad for, er tid sammen med familien. Hele familien.

Vores rejse i jul har sat dybe spor i os begge to og det vi tænker tilbage på med de stærkeste følelser, er hverken tropiske strande, spændende oplevelser eller god mad. Det vi husker allerbedst, er tiden sammen med ‘ungerne’. Jeg har skrevet om det før, men den tid vi har som familie lige for tiden er så begrænset. Drengene har travlt med deres og specielt den ældste på 19 er nærmest flyttet hjemmefra.

Drengene var helt med på idéen om at gaven i år skulle være noget helt specielt, og de var også hurtig med på idéen, når jeg foreslog vi skulle slå os sammen om en rejse. Når jeg allerede i marts fandt billige billetter til Málaga til den sidste uge i august, skyndede jeg mig at slå til. Jeg har også booket et rækkehus i Nerja, en by en times kørsel øst fra selve Málaga. Vi har besøgt solkysten mange gange, men lige denne by, mangler vi at udforske.

Det er lang tid vi har gået rundt med denne hemmelighed og det er et under, at vi ikke er kommet til at afsløre noget. Jeg tror virkelig ikke, han aner noget som helst. Jeg har lavet et kort til ham som vi pakket ind som den sidste af andre, lidt ubetydelige gaver, og vi glæder os som børn alle fire, til at han skal få den. Det har været en fantastisk fælles glæde at dele denne hemmelighed med drengene, men nu bliver det også skønt, at komme af med den. Specielt da min man er begyndt at invitere folk til højre og venstre den sidste weekend i august!

19 comments

 1. Nana says:

  Til lykke med ham! Jeg håber I får en dejlig dag i dag :-) God idé med rejsegaven. Sådan nogle oplevelsesgaver er ofte de allerbedste!

  • Aargang73 says:

   Tak søde Nana. Vi fik den dejligste dag, fuld af overraskelser og hygge. Oplevelser er noget af det bedste man kan få, og heldigvis fik han flere af slagsen.

  • Aargang73 says:

   Mange tak, Dorde. Ja, det er en af de gaver, jeg selv kunne ønske mig. Heldigvis skal jeg dele den med ham ;)

  • Aargang73 says:

   Han blev enormt glad for gaven, Birgitte. Nu er det skønt at alt det hemmelighedskræmmeri er over og at vi sammen kan glæde os til rejsen.

 2. Catarina says:

  Da jeg sidste år fyldte 50 var gaven fra manden også en rejse. For jeg og for den sags skyld manden ønsker os ikke materielle gaver, men oplevelser. :-D Dejlig gave I der har funden til din mand og hjertelig tillykke til og med ham :-D

  • Aargang73 says:

   Tak Catarina! Jeg har fuldstændig på samme måde! De sidste par år har jeg ønsket mig oplevelser og gerne sammen med familie og venner. Heldigvis fik min mand en del gavekort til at komme ud og spise også så jeg håber jeg bliver inviteret med ;)

  • Aargang73 says:

   Tak søde Anette. Ja, mon ikke vi får en god tur sammen når den dag kommer… Der er lidt tid dertil endnu, men nu har vi jo først en sommerferie at glæde os til! Havefesten bliver sikkert også til noget en gang på den anden side af sommeren.

 3. Pia Trans says:

  Tillykke med ham! Jeg er helt sikker på at han blev glad – det blev jeg i hvert fald, da jeg fik min livs rejse af min mand, da jeg blev 50 :)

  • Aargang73 says:

   Han blev helt vildt glad – og rørt! Nu ser vi frem til en uge sammen med sønner og svigerdatter :)

 4. Karin says:

  Et forsinket og stort tillykke til og med manden din. 50 år er noget helt specielt, enig, og det skal markeres præcis som fødselslaren ønsker.
  En super god ide mht, gaven, og skidt pyt med alle de mundtlige invitationer til havefesten, er sikker på de inviterede forstår.

  • Aargang73 says:

   Mange tak, Karin! De 50 år er noget specielt, og giver anledning til at både blikke tilbage og kigge frem. Ja pyt med invitationerne – han er blevet fejret og det ved de alle sammen. Jeg tror dog, vi holder fast i havefesten da det ville give en god anledning til at se dem alle sammen igen :)

Skriv et svar