Dansk sommer når den er som bedst

IMG_1737Så kom sommeren! Den var tiltrængt og blev modtaget med kyshånd… Allerede i sidste uge hvor de varslede sol og varme, aftalte jeg med drengene at tage til stranden denne dag. Vi har ikke været så meget ved de danske strande de sidste tre år. Vores ferier har bragt os sydpå for at sikre os sommervejr, og der har vi fået den dosis strand og bad vi havde brug for. Det gik desværre udover de smukke, danske strande. Men i år stod det som nummer ét på min ‘ferie-bucket-list’ – elsker stranden på begge sider, men årets første tur gik til Hals. Her er det modsat Vestkysten ro. Ingen høje bølger. Ingen biler på stranden. Ingen is-hus. 

Hvordan man koordinerer en strandtur med 4 teenagers, kunne jeg også skrive et indlæg om. Eller en hel bog? Tre sønner plus en kæreste placeret i 3 forskellige dele af Nordjylland… Plan A (som i øvrigt var genial) blev revideret adskillige gange i løbet af formiddagen. Jeg var ved at opgive på et tidspunkt og var begyndt at indstille mig på en tur på egen hånd. Men så begyndte de at røre på sig og en efter en skulle de samles op på vejen. Vi endte med at blive næsten fuldtallige og vi fik den dejligste dag. Luften var lige tilpas varm for at være fri for at gå ud i det kolde vand 😉

Så min ferie på hjemmebane er startet på den bedste måde og indtil videre føler jeg mig heldig på alle måder.

I dag går jeg rundt og venter jeg på en lidt spændende besked…

3 comments

    • Aargang73 says:

      Ja, tålmodig eller dum… Ved ikke helt hvilket;-) Og ja, håber også at vi når en tur mere eller to til stranden!

Skriv et svar