Black is the new white

Så er her blevet malet for alle penge! Både lørdagen og i dag er gået med projektet, det var dog ikke rigtig det, der var meningen. Vi havde aftalt at knokle fra morgen til aften om lørdagen og så bare slappe af og gøre hvad vi fik lyst til, søndag. Vi vågnede begge to og følte os vage lørdag – alt for sent for at komme i gang i ordentlig tid. Jeg var virkelig i tvivl, om planen kunne gennemføres. Men jeg gjorde det, jeg altid siger til børnene de ikke skal: tog to Treo og gik i gang! Vi fik en del lavet, men nåede slet ikke det vi sat os for. Derfor besluttede vi os for at bide i det sure æble i dag, og gøre det færdig.

Og færdige blev vi! Vi er så tilfreds og nyder helt vildt alt det vi har fået gjort! Godt gået, siger jeg bare! Det er sådan en stor fornøjelse at hænge billederne op på den nymalede væg og sætte lysestager og blomster i den nymalede vindueskarm. Foran de nymalede vinduer. Kan I fornemme stoltheden 😉

MEN, når der er sagt; jeg er begyndt at gå at tygge lidt på et nyt projekt. Nu har vi brugt de sidste to weekender på at male hvidt på hvidt, men jeg er gået og blevet lidt forelsket i mørke værelser. For bare et par måneder siden, kunne jeg under ingen omstændigheder have tænkt tanken, men jeg kan ikke lade være med at blive påvirket af alt det jeg læser og ser. Vores eget soveværelse trænger lige om lidt til en tur, og gad vide om jeg kan overbevise min mand om, at ‘black is the new white’? Jeg har foreslået storebror på 18, at vi skulle male hans værelse mørkt, men ikke en gang han, bider på! Jeg tænker, de skal bearbejdes lidt, og mon ikke, jeg kan overbevise dem. Det er jo ikke værre end at det kan males om igen. Nu har vi jo så godt gang i rullerne alligevel.

Billederne er lånt fra Pinterest

7 comments

 1. Maude says:

  Det er nogle super-flotte grå nuancer! ❤️ Hvis du får din bedre halvdel med på idéen og det bliver en succes, må du meget gerne skrive farvekoderne! Måske du allerede har dem fra billederne?

  • Aargang73 says:

   Rikke, jeg har malet en enkelt grå væg i et af drengeværelserne og det ser faktisk rigtig godt ud! Som jeg også skrev til Birgitte – prøv det! Hvis ikke du bliver glad for det, kan det laves om, men mon ikke du bliver meget tilfreds med den ene væg 🙂 To be continued, right? 😉

 2. Birgitte B says:

  Jeg leger lidt med tanken om en cremefarvet/sandfarvet endevæg i vores stue… Jeg så det engang hos min tidligere underbo og det var mega-flot. Kh. Birgitte

  • Aargang73 says:

   Prøv det, Birgitte! 🙂 Det er jo ikke værre end at det kan males hvidt igen. Jeg har malet en smal væg grå i en af drengenes værelse, og det giver faktisk en meget god effekt. Dem der er helt med på det nye, maler både vægge og loft mørke i samme farve – ser faktisk også ret fedt ud. Belysningen får en helt speciel effekt!

  • Aargang73 says:

   Tak, Mette, det siger jeg lige videre 😉 Hvis det skal være et af værelserne der skal males mørkt, så tænker jeg at lige soveværelset ville være oplagt. Specielt når man som min mand har svært at sove når der er lyst, ikke?

Skriv et svar