Aargang73 fylder 2 år i dag!

I dag er det 2 år siden jeg publicerede mit første indlæg her på bloggen. Jeg var fuld af forventninger, fuld af energi, men vidste ikke helt på det tidspunkt hvilken vej bloggen skulle tage. Det ved jeg stadig ikke. Jeg havde (har) mange interesser og det var ikke første gang jeg startet en blog. De tidligere var dog meget ‘nichet’ og blev hurtig lukket og slukket igen, da jeg ikke kunne finde kunne motivationen til at skrive.Med Aargang73 har det været anderledes. Jeg besluttede allerede fra start, at dette skulle være et frirum for mig, hvor jeg kunne skrive om det jeg havde lyst til. Det måtte bære eller briste. Jeg har i løbet af de to år skrevet om det som har optaget mig for stunden. Det har været alt fra sundhed til hus&have, fra minimalisme til ferier og oplevelser, fra mad til personlige kriser. På denne måde, har jeg kunnet holde lysten til at skrive i gang.

I dag er bloggen en stor del af mig selv. I de perioder hvor jeg har haft mine små personlige kriser, har det været fantastisk at bare få lov at skrive om dem, men fremfor alt har jeg hentet meget styrke i den opbakning der har været fra jer. Det har været den bedste terapi. Det er nu efter hånden længe siden jeg følte, at mine dage virker meningsløse, og jeg har bloggen – og jer – at takke for det.

Bloggen symboliserer også noget meget vigtig for mig. Den symboliserer det at holde fast i noget – noget jeg normalt er enormt dårlig til. Jeg er fantastisk til at starte nye projekter op, men elendig til at følge dem til døren. At jeg stadig skriver her efter 2 år, er derfor en vigtig milepæl for mig.

Hvad det vil ske med bloggen fremover, må fremtiden vise. Jeg har mere lyst og energi til at skrive end nogensinde før, og jeg har gang i en del spændende projekter (mere om det lidt senere). Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang!

Jeg vil afslutte med at sige tak til alle jer, der så flittig kommenterer på bloggen. I er med til at lave bloggen levende og personlig og uden jer, ville bloggen ikke være det samme ❤️

Glæder mig til alle de gode ting, som jeg fornemmer fremtiden vil bringe.

Knus Malin

17 comments

 1. Katrine says:

  Hurra for dig – og for bloggen. Jeg elsker at følge med herinde. Jeg kommenterer dog sjældent, og hvis jeg gør, er det som oftest på Instagram – men vid, at jeg værdsætter dine ord, hver og et :-)

  • Aargang73 says:

   Kære Katrine, Tusind tak for din kommentar – den varmer ❤ Jeg ved godt, du følger med på Instagram, men var ikke sikker på, du læste med her. Det glæder mig. Og jeg er så glad for at du kan bruge, det jeg skriver til noget. Det er kommentarer som din der gør, at man har lyst at bare blive ved, og blive ved. Stort knus til dig ❤

  • Aargang73 says:

   Mange tak, Maude. Så vidt jeg kan se, nærmer du dig også 2-års-jubilæum ;) DET skal da fejres! Knus

  • Aargang73 says:

   Tak Bella – ja, det skal fejres ❤ Jeg er glad for at blogverden har ‘ført os to sammen’ – det er så hyggeligt du kigger forbi en gang imellem. Knus Malin

  • Aargang73 says:

   Tak Birgitte. Det håber jeg også – og det tror jeg. Det er svært at lade være, med al den skønne respons der er ❤

 2. Nana says:

  Til lykke, Malin! Jeg har ikke kendt din blog – og dig – så længe, men jeg er så glad for at vi har mødt hinanden her i den virtuelle verden! Jeg håber vores blogger-venskab vil vare ved og udvikle sig :-)
  Knus fra Nana

  • Aargang73 says:

   Tak Nana – og i lige måde! Jeg er ikke i tvivl om, at dette kun er starten på vores bloggervenskab, og at det nok skal udvikle sig ;) Knus Malin

 3. S. says:

  Kære Malin. Stort tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg holder virkelig af dine skriverier og fortællinger. Og håber du blir ved i mange år endnu! ❤ kh S.

  • Aargang73 says:

   Kære S, mange tak for din søde hilsen ❤ Jeg er glad for at du så tit kigger forbi, og for at du er så sød til at lægge en kommentar. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver ved i mange år endnu, at vi vil få meget mere glæde af hinanden. Kh Malin

 4. Anette says:

  tillykke med bloggen
  elsker at den har flere facetter, at den afspejler dig og dit liv som det udfolder sig.

  og hvor har du ret kommentarer giver bare liv til en blog.

  • Aargang73 says:

   Tak søde Anette ❤ Du er i høj grad en af dem, der er med til at lave bloggen levende! Tak for alle dine søde kommentarer, jeg er så glad for, at du har lyst at følge med i alle mine facetter! Kh Malin

 5. Ingrid says:

  Gratulerer med bloggen. Å blogge er gøy, jeg har gjort det i mer enn 7 år, og startet min nye blogg i år. Kommentarer og lesertall som viser at noen faktisk besøker oss er en stor inspirasjon for meg i alle fall. Lykke til videre. Jeg blir med.

 6. Mette says:

  Tillykke med Bloggen:) jeg har blogget på MS bloggen i 9 år nu og ca 8 på mine egene to blogge:) pyha tiden går hurtigt:) tillykke igen med din blog.

Skriv et svar